AKTUELNO

Iskreno o svima!

Sledeći mali budžet bio je za Kristinu Spalević, što je nju vidno razočaralo.

Družili smo se u pabu, ti si sa Kristijanom uvek bila bliža. Izgubili smo kontakt i druženje, od kad si sa njim u vezi. Nemam ništa loše da kažem za tebe, imam ljude koje duže poznajem od tebe - komentarisao je pevač.
Ja mogu da kažem da sam uvek u top 3 koji su skallai za tebe. On je tebi iz kodeksa da uvek veliki budžet, da sam ja delila bilo bi okej da ti dam mali, ali verovatno bih ti dala veliki - ubacila se Kristina.
Veliki Kristijan , ti mali, vi kao par srednji. Kontradiktorna si Čorba te je vređao. Mislim da ljudi sa kojima sam bliži treba da dam veći budžet - dovršio je Mišel.

Foto: TV Pink Printscreen

Naredna dva srednja budžeta Mišel Gvozdenović dodelio je Jeleni Batos i Pauli Hublin.

Paula, lepa i simpatična, nekako si mi draga. Jadala si mi se za Frana, ja tebi za Minu. Dobar si drug, imam lepo mišljenje o tebi. Imala si loše postupke za koje mislim da se kaješ. Nadam se da ćemo imati najnormalniju komunikaciju i da ćemo se i napolju družiti - hvalio je Hublinovu Mišel.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisi bila konkretna u izlaganju na početku, dolaziš sa drugog područja, ja te razumem. Ja njega kapiram da ne može da sluša nešto ružno za Taru, to je devojka koju voli. Kada si bila konkretnija mnogo si bila jasnija, pružam ti ruku, svaka ti čast! Htela si da pružiš i Tari pomoć napolju, mislim da je to retkost, po meni pokazala si srčanost - rekao je Mišel.

Foto: TV Pink Printscreen

Sledeći mali budžet od Mišela Gvozdenoića dobila je Jovana Tomić Matora.

Matora, imali smo problem. Žao mi je što smo imali raspravu, imamo zajedničke prijatelje napolju. Mislim da imamo korektan odnos, nikad se nismo preterano družili, nemam ništa protiv tebe, čak spntano i popijemo kafu ujutru. Izdominirali smo na nastupu sa Borom! Nemoj da zameriš mali budžet. Tvoj odnos sa Sanjom neću da komentarišem - obrazložio je Gvozdenović.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A.N.

#Zadruga