AKTUELNO

Iskreno o svemu!

Anastasija Ražnatović je ispred objektiva premijerne kamere otkrila zašto je odlučila da promeni imidž, kao i kako je njen dečko Đorđe Kuljić reagovao na ovu promenu.

Podelila je i na čemu je zahvalna Ceci Ražnatović, a zatim se osvrnula na to koliko ona i Veljko Ražnatović utiču na izbor Cecinih partnera.

Foto: TV Pink Printscreen

Nova frizura, šta je razlog?

- Spotovi i nove pesme, pa eto kao neka mala promena. Četiri godine sam u istoj boji, pa eto malo da se osvežim. Prija mi promena, što ne znači da se neću vratiti u staro na šta sam navikla, ali i dalje se navikavam na ovo.

Kako je Đorđe reagovao na ovu promenu?

- On meni kaže: "Ti si meni lepa svakako". Zato što zna da ne postoji tačan odgovor na to pitanje, pa je onako diplomatski odgovorio.

Foto: TV Pink Printscreen

Juče je bio dan majki. Na čemu si najviše zahvalna Ceci? Šta je to što joj nikad nisi poručila?

- Zna ona sve, nemam šta da joj poručim. Na svemu sam joj zahvalna, što je posvetila ceo život meni i bratu.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li joj je sada lakše kada ima mušku figuru pored sebe? Ceo život se sama borila bez muškarca.

- Ona je toliko godina bila sama i borila se sama, tako da mislim da muška figura ne utiče na njenu jačinu. Ona je jaka žena i niko ne utiče na to. On može samo da joj ulepša život.

Foto: Instagram.com

Da li se mešaš u njene izbore partnera?

- Naravno da njoj znači naše mišljenje, ali smatram da ja nemam prava da se petljam u njenu sreću i da ja za nju biram partnere. Ona je ta koja će da odluči s kim će stupiti u vezu. Ja se tu ne pitam, mogu samo da je podržim.

Autor: M.M.

#Anastasija Ražnatović

#Svetlana Ceca Ražnatović