AKTUELNO

Muke ih spojile!

Maja Marinković i Milica Kemez sedele su pored bazena i kukale jedna drugoj zbog svojih ljubavnih odnosa, pa oplele po Bori Santani i Marku Janjuševiću Janjušu.

Je l' se ovako ponašao u novembru, decembru, pa sam ja ušla u vezu sa Čorbom, a onda ja loša! Pa nisam loša, loše se ponašaš, pa ti ja vratim duplo! Svako voli pažnju, da mi malo pomogne da budem bolje, ja bih bila totalno drugačija! - kukala je Maja.
Ovaj juče priča Čorbi i Teodori kako se neće više miriti, pa onda ode tamo i zagrli me - pričala je Milica.
Bolesnici! Ti i ja smo najgore - zaključila je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta nama fali u glavi? - pitala se Milica.
Onda kaže kako ima s*ks na silu! Čuj na silu! Ne mogu da legnem u krevet od njega, a da me ne spopada - besnela je Maja.
Ponižavanje na maks, a blam - prokomentarisala je Milica.
Tako je bilo i za Novu godinu, neću sa tobom, makni se, pa kad sam našla Čorbu, onda sam ološ, imam ja pravo na svoju sreću i da mi bude dobro - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja kad sam ušla sa Borom u vezu, on pre mene nije imao devojku i ja nisam imala priliku da vidim kako se on ponaša prema devojkama - žalila se Milica.
Čekaj da te pitam, Bora nema dete pa nema taj osećaj, ali Janjuš ima žensko dete! Kako bi njemu bilo da gleda kako neko vređa njegovo dete? - pitala je Marinkovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: A.N.