AKTUELNO

Izneli sve!

Sandra Rešić je na današnjem sastanku analizirala Marka Đedovića i dodelila mu pet lepih i pet ružnih epitata koji počinju na prvo slovog njegovog imena.

Foto: TV Pink Printscreen

Marko Đedović je mudar, inteligencija mu je na zavidnom nivou. Merodavan je, mrzim da se svađam sa njim zbog toga. Moderan i moćan, kao neko ko je liberalan, ko ima liberalne poglede na svet, samo mu nisu jasni fetišisti. Jasno mu je, ali ne podržava. Moćan je, kada uđe bilo gde, oseća se strahopoštovanje. Ume da bude malicionizan, ironičan, čak to radi na način da se to vidi. Apsolutno manipulativan, mrzovoljan... Za petu reč nisam htela da upotrebim neke gluposti... Nekad pomislim da je morbidan, surov je u objašnjenju - rekla je Sandra Rešić.

Foto: TV Pink Printscreen

Malopre sam skontao kad je Miljana rekla da ne moraju osobine, nego reči koje opisuju. Ermina, pozitivne rečI - empatična, ali samo prema troje ljudi. Emotivna prema detetu i tetki. Kod Ermine ima uvek svega, ne znam odakle vadi fioku, eksplozivna, ekstremna u svađama, eksplicitna u svojim lošim namerama, egocentrična i na kraju sam upotrebio reč koja najbolje opisuje Erminu, ona je eshuminirana. Kada ustane iz kreveta, kao da su je podigli posle 40 dana. Kao da je grobaru pobegla sa lopate - istakao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Kristinu ne poznajem toliko dobro, radila je katastrofalne stvari, k*rčevita je, komplikovana, trenutno se nalazi u komplikovanoj situaciji, kontradiktorna je, rekla je da neće imatei ni veze ni s*ks Kakvadžija, komunikativna, kulturna prema starijim ljudima, Nadici - rekla je Ermina.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.