AKTUELNO

Evo kada je počeo da sumnja u njena obećanja!

Milan Milošević okupio je zadrugare u Beloj kući, ne bi li nastavili prikazivanje snimaka, a prvi klip za danas odnosio se na komentarisanje Nenada Aleksića Ša sa Paulom Hublin jučerašnjeg raskida sa Tarom Simov.

Ja sam ga samo pitala zašto mu je sad sve ovo čudno, kad mu je Tara najavljivala sve to za Stefana, klubove i ostalo - rekla je Paula.
Da li možeš biti tako glupa, da misliš da mu je najavljivala raskid zbog Stefana?! - čudio se Đedović.
Koliko sam ja upućena, ona mu je konstantno pričala o svojim prijateljima, da svi oni brinu o njoj, da se druže, klubovi, sve je on to znao - nastavljala je Paula.
Meni je u najmanju ruku bolesno da ona bude prijatelj sa bivšim dečkom, a ima novog dečka - rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li ste vi retardirani,Paula govori kao da joj je to normalno, pita ga šta mu je to čudno? - besneo je Đedović.
Ma, ko kaže da mi je normalno, ja samo ne znam što se on čudi, kad je svima pričala šta će biti posle - ubeđivala ih je Hublinova.
Ne date mi da završim... Ona i ja smo pričali sa kojim će društvom ona izlaziti, kad god smo pričali o Stefanu, rekao sam joj da stavljamo tačku na komunikaciju sa bivšim. Nikad mi nije nagoveštavala da će izlaziti po klubovima, rekao sam joj da klubovi, kafići i to ne, recimo samo negde gde Višnja peva, pa da ode do osam, na primer, to mi je ona sama rekla. Sad izlasci po nekim klubovima gde će dolaziti ovaj i onaj, to ne, sačekaj me da izađem, pa ćemo zajedno blejati. Ja sam sebe tešio i zacrtao sam sebi ono što smo ona i ja pričali, druga opcija mi je bila to da je ona otišla sa Stefanom. Kad sam bio sa advokatom, shvatio sam da ključevi od stana još nisu predati mom bratu, to je onda prevagnulo da je verovatno Tara onda otišla kod Stefana. Znači, nije u mom stanu, nije mog brata ni zvala, niti su se čuli - otkrivao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Nadica Zeljković takođe se ubacila u diskusiju, što je odmah iziritiralo repera:

Budaletino glupa, ispadaš glupa sad komentarisanjem! Ne možeš ti bolje da znaš od mene, jedi go*na! - besneo je Ša.
Ja pokušavam da prećutim sve tvoje, napolju ćeš biti... - govorila je Nadica.
Milane, mene je sve ovo ubilo! Mnogo mi ide na ku*ac ova žena, ti si jedino go*no koje ne želim da vidim! Stariš sama! - nastavljao je Ša.
Nenadu, hvala ti za sve uvrede meni i mojoj porodici. Drago mi je što me nisi slušao - rekla mu je Nadica.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M.I.

#Zadruga