AKTUELNO

Evo šta ga je odalo!

Voditelj Milan Milošević se nakon uključenja gledateljke obratio Maji Marinković.

Majo, svi te osuđuju i govore da si mogla drugačije da kanališeš svoj bes - prokomentarisao je Milan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam sto puta rekla da sam dosta grešila u scenama, da je trebalo da iskuliram, možda bih odala neku drugu sliku. Ali bila sam psihički poljuljana u nekim situacijama. Ništa nisam radila fejk i na silu. Znam da nije ispravno, ali šta da radim, to sam ja. Trudiću se vremenom da poradim na nekim situacijama. Verujem da neću sebe dovesti u situaciju da neko budi to u meni. Nisam gledala te video-klipove, gledala sam ljubavne, ne bi verovao koje sam gledala. Ne mislim te bezobrazne. Gledala sam sebe gde sam bila bolja, nasmejanija. Videla sam jedan klip gde sam katastrofa i nisam mogla da verujem dokle sam se dovela. Ne mogu da objasnim svoja osećanja i svoj bes u tim situacijama - odgovorila je Maja.
Iskreno odgovori, da li bi volela da ti Janjuš nakon emisije kaže da kreneš sa njim? - pitao je Milan.
Ne, posle svega kako se osećam, a ne osećam dobro, a on zna zbog čega je to... Poljuljana sam dosta i emotivno i sve. Treba mi vremena da se povratim. Biće to sve u redu i proći će to - odgovorila je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Mene ne zanima šta ona priča, prva je krenula sa onim što me boli. Neka pazi kako se ponaša, šta priča, ja njenu porodicu ne spominjem dok me neko ne pita. Nema potrebe za provociranjem. Nikada nisam u životu rekao nešto ružno o njenoj porodici - istakao je on.
Ti si mene provocirao. Ja se ponašam u skladu sa tim kako se osećam - priznala je Maja.
Ne bih rekao da se ponašaš tako kako se ponašaš za vreme reklama - odgovorio je Janjuš.
Šta, ako se nasmejem kad dobijem neku poruku? - upitala ga je Marinkovićeva, a Milan je najavio pauzu za reklame.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.