AKTUELNO

Šampioni u duhovitosti.

U toku je radio "Amnezija", a sledeći gost kod Bore Santane i Sandre Rešić su bile Nadica Zeljković i Ana Bulatović, a njih su pitali da li sebe i u čemu smatraju šampionima.

Jezičara, čega mogu biti šampion. Ja sam pobednica same sebe što sam tu sa vama. Zatekli ste me. Šampion davljenja, to naravno. Meni ne smeta, zadovoljna sam vašim izborom. E može i smaranja. Ja bih se fokusirala na ŠAmpiona i Janjuša. Jutros sam se smejala koliko se on iznervirao. A tek Ša, on je ŠApiun, dobro se izigraoSport nam je ovde ekstra, što se tiče košarkaša. Ismejala sam se sinoć baš - rekla je Nadica.

Foto: TV Pink Printscreen

Definitivno sam šampion, možda što ne znam da obuzdam svoj karakter, ali sam specifična. Kad se svađam, nekad sam smešna. A šampion za mene je Aleks, u ljubavi, izjave i postupci, i Maja što se tiče njenog ludila. Kao i Bora što je šampion svoje emisije, a Janjuš je šampion - rek'o pa porek'o - rekla je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

U međuvremenu je stigao i Marko Janjušević Janjuš, pa izjavio za sebe da je šampion, pri čemu se osvrnuo na Maju Marinković, i ponovo rekao da neće biti sa njom.

Sad smo kombinacija, ona meni ne bi dala da spavam deset dana. Ja joj kažem da spava, a ona meni ne da dok joj ne odgovorim, onda nastane tuča, posle katastrofa. Ona mene izvređa, pljuje, ja moram da odem da vidim šta da radim. Ona nema strah ni od čega, ona je meni pomutila mozak. Izgleda da ona planira i bebu, zamisli da mi živimo sami u stanu, to bi bilo... Ne može da se objasni - pričao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam sebe samo mogu da razumem. Ne možeš da se skloniš. Ona se kezi jer zna da ću ja da popustim - dodao je Janjuš.
Vi meni ličite na topa. Nadica je apsolutni pobednik u svakom smislu, mali top. Piuni su uvek hrabri, tako da mi je drago da me je tako nazvala. Aleksandra mi je pored Nadice isto šampion - rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: I.P.

#Zadruga