AKTUELNO

Nije ni svestan,

U toku je emisija "Pitanja novinara", a voditelj Darko Tanasijević je imao pregršt pitanja za Nenada Aleksića Ša, pridružila mu se i Nadica Zeljković.

Rekla sam mu da ne vredi da pravi plan. On treba da uradi nasumice, treba da shvati, da sad pošalje poruku i da će ona sto scenarija da napravi u glavi. Ona je ogorčena, ne vredi da joj šalješ poruku. Ali kad bi naleteo na nju, sa jednom ružom. Sad je otkrivena tajna, tako sam ga posavetovala - rekla je Nadica.
Namazana je Nadica sve zna - rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Bolje mu je jedna nego sto jedna ruža. Dovoljno je jedna da staneš ispred nje, i onda će ići spontano. Takva žena, povređena, ne vredi joj slati poruke, niti ti treba posrednik. Sačekaš je negde iza ćoška - nastavila je Nadica.
Ša će kontaktirati možda prvo Vas i pitati za savete za dalje - rekao je Darko.
Toliko sam se ja posvetila njemu, one uvrede sam bacila sa strane, uvek ću biti takva, iskrena. Gledam ga kao svoje dete. Onda sam imala i za pravo da se mešam, da izađe iz one bajke i uđe u ovu basnu. Ja kažem da je dobar gest što joj se izvinio na javnoj sceni, ovo je bilo ljudski. Znaš šta znači da imaš ženu koja se posvetila tebi, imaš smiraj kod kuće - nastavila je Nadica.

Foto: TV Pink Printscreen

Rekao si da se Ivana sigurno prolepšala jer nema muku, a da li možeš da pretpostaviš koliko je ona sad lepa?
Pokaži mi sliku i onda da umrem! Ne znam, znam koliko je bila lepa, i znam da se napatila ovih meseci. Sigurno da se posvetila sebi, a u kolikoj meri, mogu da zamislim. Razmišljam non-stop o njoj, neću da pravim neke tekstove u glavi, ali zamišljam da ću da se sledim kad je budem video - odgovorio je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta. 

Autor: I.P.

#Zadruga