AKTUELNO

Šok!

U emisiji ,,Pitanja gledalaca" voditelj Milan Milošević pročitao je naredno pitanje za Draganu Mitrović.

Kako komentarišeš to što je Čorba govroio da si ti dolazila kod Mišela u krevet, ali da te on nije hteo?

Foto: TV Pink Printscreen

Čorba ima taj fazon, da to tako kaže, nit sam ulazila u krevet, nit sam ja... Milane, da sam htela da uđem u krevet, ja bih ušla, da sam htela da ga ljubim, ja bih ga ljubila. Nisam htela, mi smo se družili, danas nisam mogla lepo da kažem, to je Čorbino pravo, ima pravo da kaže. Ja nisam ušla kod njega u krevet - pravdala se Dragana.

Foto: TV Pink Printscreen

Čorba i ja smo pričali danas o tome, s obzirom na to da je Mišel sa Minom, i ranije su devojke imale otvoren flert sa njim, ali on nije hteo - ubacila se Matora.
Ne ljutim se na Čorbu, razumem šta je hteo da kaže - rekla je Mitrovićka.
Dolazila je, ali nikada nije davao do znanja da treba, kao što je bilo sa Minom, bambam i zdravo - rekao je Čorba.

Foto: TV Pink Printscreen

Kaži da ti je krivo, šta je strašno biti odbijena? - provocirala je Ana Bulatović.
Meni je Mišel i te kako poslednjih dana govorio da dođem kod njega u krevet, da ga ljubim, da se poljubimo, Matora je nešto čula, u ponedeljak mi je rekao da uđem kod njega u krevet, ja nisam htela, ne osećam potrebu - tvrdila je Dragana.
Njoj se sviđao Mišel i sviđa joj se i dalje, on ima pravo da kaže da mu se sviđa Mina, ne moraš svakom muškarcu da se svidiš, ljubomorna si, jer ga nisi osvojila za osam meseci, sad ideš i kaljaš devojku bez ikakvog razloga - odbrusila je Bulatovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne osećam se odbijeno, nisam se nudila, imali smo granicu, nismo je prelazili, nisam ja želela, nije on želeo, neprijatno mi je, jer svi očekuju moju reakciju - tvrdila je Dragana.
Setimo se kada si govorila za Mišela da je gej. Setimo se kada je povedena polemika ko bi bio sa Minom zbog njene prošlosti, on je rekao da bi - rekao je voditelj.
Ja moram da kažem, ja sam sinoć prišla Kristijanu i shvatila sam da je Gaga ljubomorna, da sam shvatila to, jer je malo popila, pa mi je rekla kakav je to način da oni igraju tako, a onda sam se ja setila situacije kada sam došla, ja sam sedela na Mišela, naslonila sam mu se na ruku, ja sam to zaboravila, ona je meni rekla ,,Izvini, da li bi tako legla kod njega, da je moj dečko?!".
Evidentno je da Mišel i ja imamo blizak odnos, nisam imala ni sa jednim muškarcem takav odnos. Osećam se kao jadnica, koju niko nije hteo, ja sam Mišela pitala danas... Ne znam ni odakle da počnem. Ako sam ja flertovala sa njim, onda je i on sa mnom - izjavila je Dragana.
Ja sam to u besu rekao, jer se potenciralo da sam ja nasilnik i homoseksualac, ja sam u besu rekao - rekao je za kraj Mišel.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Zadruga