AKTUELNO

Šok!

Naredno pitanje u emisiji ''Pitanja starih zadrugara'' Kristina Spalević je postavila pitanje Sandri Rešić: Da li misliš da je bilo licemerno, malo sam porazgovarala i sa Kristijanom, rekla si da nisi htela sa njim da ulaziš u konflikt sa njim da te tvoja mama ne bi gledala kako te razvlači ovde? Možeš li sada da kažeš pravo mišljenje o njemu pošto sada svakako nije tu?

Nisam rekla da nisam iznela pravo mišljenje o njemu nikad nego da sam u pdređenim situacijama spuštala loptu. nisam bila gruba nego sam uvijala u foliju. Prevario je suprugu, pa je onda pljuvao devojku sa kojom je bio, to su situacije u kojima nisam htela namenski da se mešam jer je on nepredvidiv - odgovorila je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Kada uporedimo druge zadrugare, tipa Mišel, Miljana, bilo je i drugih koji su se svađali sa njim i nisu imali problem da mu kažu svoje mišljenje - naveo je voditelj.
Nije da ja nisam rekla svoje mišljenje nego sam uvijala u foliju i pazila da on ne bi došao do tačke pucanja jer ne znam kako bi on reagovao. Nisam htela da budem gruba. Kristijan ima tu žicu ako mu se nešto ne svidi da poludi i nasrće, a ja nisam htela da moja majka gleda kako me razvači ovde. Da ne grešim dušu, kad smo se posvađali nije krenuo na mene ali me je najstrašnije izvređao - pravdala se Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Detalje ovog odgovora pogledajte u nastavku teksta.

Autor: Pink.rs

#Zadruga