AKTUELNO

Nije izdržala!

Mina Vrbaški prišla je Jovani Ljubisavljević nakon što je videla Paulu Hublin i Frana Pujasa da se ljube na travi, te je misici počela da se jada zbog svega što se desilo.

Foto: TV Pink Printscreen

Mene je ugušilo previše dobrote, čantranja, dolazi kod mene da me ljubi i evo, meni dođe sve stvari da mu bacim u jezero, sad idi u ono jezero koje je navodno preplivao zbog mene - poručila je Mina.
Znaš šta? Ma, nek se mire! Za to neko smatra da je prava emocija, a mi koje smo iskrene, naj*bemo, plači Mina nad somom i svojom sudbinom! Bože, šta je ovo, bez razuma i vaspitanja, morala i svega na svetu?! - rekla je Jovana.
On dolazi i prebacuje sve na mene, ja nisam njega okrivila, ja sam sebe okrivila, što sam nekog zavolela, osetila sam ja da je i dalje voli i svi su mi to govorili, nisam htela da verujem, htela sam sebi da dam nadu da mogu zaista da se zaljubim, da nemam stres. Danas je došao, doneo mi zmiju, ja je mazim, ja se sunčala posle, pa sam htela nešto da pričam sa njim, bila sam u PMS-u, ja idem ka njemu i Kenan stoji, ja ga pitam, da vidim ko je... Oni se rastave, on je video da ja gledam, samo sam mu rekla da ga sram bude, da je folirant jedan - izjavila je Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Zadruga