AKTUELNO

Ne veruje joj!

U toku je emisija 'Pretres nedelje' Marko Đedović je dobio reč, te je priznao da i dalje ne veruje Matoroj.

Ja ne mislim da laže za Rešićku, ne verujem da je toliki debil da dođe u Šiša Bar i kaže da je ostavila dokaze, a nije - rekao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Izgleda da je bio cilj da se sve svali na Anitu - rekao je Mića.
Ono što je Tamara rekla na samom startu meni na svadbi da će ova mala ku*va Anita da uzme sve pare Matoroj. Ja sam rekao ako je njima lepo, meni još lepše. Ja imam takav stav, ja se ne mešam sestri u izbore - rekao je Marko.
Ja i Tamara smo se raspravljali, Tamara je tu bacala temu na Anitu da ne bi neko drugi uzeo pare. U slučaju da Matora uzme neke druge pare, ona će da joj potroši.Na drugu stranu je pisala da Matora pravi svadbu u marketinške svrhe, da če se ovde razvesti, da će ovde biti priča Zadruga 7, top hi hi hi , mediji ludila i medijska svadba - rekao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti i Anita ste došli do zaključka da je Matora znala sve ovo - rekao je Milan.
Ja sam Erminu pitao da li je Matora znala ovo, ona je rekla mislim da ne. Mene je Matora pitala imam li pojma šta je Lejdi pričala, ja sam rekao nemam pojma, a ona je znala. Ja sam ovde čist kao sunce, a ona ovde ustaje i odriče se mene i ostalo. Kad ona ne veruje nikome, a ja znam da sam čist. Ja uopšte nisam siguran da ona nije čista. Ja sam pitao da li je to u dogovoru da ostaneš bez žene i ispadneš žrtva - rekao je Marko.
Ti si Sandri dao ključeve i ona ti je to uradila, a ona je dala karticu prijateljima, znači onda ste ti i ona isti - rekla je Bojana.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon ulaska Anđela je meni Matora rekla da bi se pomirila sa Anitom, a pre toga nikada - rekao je Marko.
Ja apsolutno ništa nisam znala, osetila sam samo da nisam dobro i da preipitujem sebe. Jesam se ogradila, a odrekla se nisam. Sada posle ovoga ne sumnjam, ali neke druge stvari koje ne mogu da kažem ovde to sumnjam. Koliko god se družim sa Lejdi, ja ni u nju nemam poverenja. Znala nisam, smatram da niko nije lud da mi dođe i tako kaže. Ja u sve sad sumnjam, nisam sigurna ni u stvari koje sad pričam - rekla ej Matora.
Da li kada sam rekao sada da to meni nije rekla nikada, ti si rekla kako nije? Ti si rekla jesam, a sada kaže nisam - rekao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona ima problem gde osobama priča ono što žele da čuju - rekla je Lejdi.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.P.