AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Zadrugari polemišu o lažima u vezama, a naradne je bila Sandra Rešić koja se uključila u debatu.

Foto: TV Pink Printscreen

Dešavalo mi se da je momak na rođendanu kod koleginice, pričamo o normalnim stvarima i nikad u životu to nisam rekla, isto tako, znam da me je lagao, on ponese svoj telefon u WC, ali zaboravi da sve isto ima instalirano na tabletu. Znam da me je lagao, jer onda uđem na aplikacije i vidim - rekla je Sandra.
Ti misliš da je laka laž dopisivati se sa bivšim? Ovo je crnje, da crnje ne može biti - upitao je Karić.
To je klasično prećutkivanje, završilo se. Ja sam zna, praštala sam bele laži i nadam se da će mi biti praštano! - dodala je Rešićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Moje mišljenje je da mora da se laže i zarad opstanka braka ili veze, jer sve laži i istine ne mogu da se kažu. Ja sam lagao kada je tašta jače bolesna, pa klimav brak, 'ajde da ne priznaš da si poligam, gde sada majka joj je bolesna, ako kažeš i ovo, biće... To su neke situacije, gde opravdavaš svoju laž. Kada se ulazi u kombinacije, uvek se laže, onda koristiš drugove, kumove, izmišljaš drugarice, jer mnogo laži, posle se i ti pogubiš, izgubi se taj ritam i negde moraš da klikneš. Ja sam bivšu ženu verovao, nije mi ležala ni u seksu, voleo sam neke njene intelektualne sposobnosti i ambiciju, a sve ostalo mi je bilo, napravio sam neki službeni brak, administrativni je bio brak, bio je naškolovana, odgovaralo mi je tamo u zatvoru i tu se trpala, imala je više neke škole, iz jake porodice, i stalno sam je lagalo, dok jednog dana nije neke klinka izbacila slike, posete košarkaškim utakmicama, griženje jabuke. Uzme šifru mog telefona, ide mi miš i otvara mi programe, ja kažem BIA, a onda mi od kuće ušla preko kompijutera. Onda dođep kući, radi puška, pa onda peglaš, nema od toga ništa, ja kažem i Maji danas, ta vaza kako je napukla, to može samo da curi i puca opet, taj lepak ne postoji. Evo, mi koji smo bili u braku, sada traje afera sa Kristinom, preblizak odnos, mi se sve nešto dogovorimo, da totalno se fizički odvojimo, jer ne vredi, počelo je opet, ja znam šta Ivani smeta, kada sedim pored Nadice i kažem joj kako joj je lepa kosa... Ispeglaju se neke stvari, Jovana i ovaj, Kenan i Rialda, ovi da ne pričam, ovi fanatici, vitezovi crne ljubavi, Matora i ovo... Onda pegla sa nekim, nije ovo, išli smo u bioskop, a nismo ono... Volim što ona ima 23 godine, zrelija je, ja kao da pričam, ne sa vršnjakinjom, ali četiri banke bih joj dao. Toliko mi je prišla, da se kapiramo, kao da mi je ortak. Mora da se laže, zarad nekog većeg dobra i spasa - ispričao je Kristijan.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Zadruga