AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Nikola Lakić prekinuo je podelu Stanislava Krofaka, kako bi dao svoj sud o budžetima koje je do tog trenutka dao pojedinim učesnicima.

Foto: TV Pink Printscreen

Mislim da nikom ovde ne govori šta radi ljudima. On je Mići dao 4000, koji je ponizio Maju. On je pokazao svojim postupkom da ne mari za Maju i da ga ona ne zanima. Ovo je debakl od podele - rekao je Lakić.
Što se tiče Vanjine odluke da potavi Stanislava za vođu, mislim da je trebalo da stavi Žani, koja joj je veća prijateljica sigurno nego Stanislav. Kada je reč o tome da li je htela da zavrti rijaliti, mogla je da postavi i nekog drugog, jer je ovim uvalila ku*ac Mioni i Ša, a govorila je da joj je Ša prijatelj - kazao je Munjz.
Miona, pokazala si ko si i šta si. Nisi ispala čovek prema meni. Govorila si neke stvari koje nisu istina. Mali budžet - kazao je Stanislav.
Vanja je klasišna ameba, žena bez stava. Mislim da nema drugarice, s kim se oba druži? Ne misli da joj je Ša prijatelj, a Mionu očima ne može da gleda. Ona je jedna obična glupača, nikakav stav nema - kazao je Ivan.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu. 

Autor: S.Z.