AKTUELNO

Ne seća se svih događaja.

Nakon što su zadrugari optužili Milana Jankovića Čorbu da potencira priču između Kristine Spalević i Kristijana Golubovića, voditelj Milan Milošević dao je reč Goluboviću da se izjasni o ovome.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovde je fascinantno da ljudi pljuvajući Kristinu žele da dokažu kakvi su mi prijatelji. Ne pričam o Čorbi, pričam generalno. Čorba ima iskrene namere, naše prijateljstvo je bratsko. Sada je pitanje da li je zla namera, moje pijanstvo... Ja sam i te kako kriv ako radim nešto pijan, ne smem ništa da radim što može da povredi moju vezu koja je iznad svega, svetinja. Ja čekam da se završi veče, da vidim sve klipove, da se obratim. Pošto sam bio pijan, možda se nešto i desilo. Ne izbacujem to kao mogućnost. Ja sam svesno uradio najgore stvari, a zamislite šta mogu nesvesno. Ja ne bežim od toga, moja narav je takva kakva je. Uvek sam i duhovit, tako nastrojen, neka s*ksualna konotacija. Smatram sebe alfa mužjakom, malo sam šašaviji i slobodniji. Zaboravljam da sam oženjen za jako osetljivu ženu iz drugog sveta. Ali u odnosu na prošli rijaliti, ja sam sada zlatan - govorio je Golubović.

Foto: TV Pink Printscreen

Kristijan misli na tebe. Čorba, nego te upozorava da staneš sa tim - dobacio je Đedović.
Ne upozorava me. Svako ima pravo da reaguje kako hoće, ja znam zašto sam ovako reagovao. Kristijan malo više pije poslednje dve, tri žurke... Nemam ja zbog čega da se svetim Kristijanu, on mi je pomogao i olakšao mi mnogo toga - pričao je Čorba.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.