AKTUELNO

Svako na svoj način.

U Beloj kući se održava izbor za najgluplju osobu među zadrugarima, a Milica Kemez je navela Paulu Hublin kao prvu.

Sledeća po meni je Sanja. Imala je nekoliko priča, sa Franom, Anđelom, pa onda sa Carem, gde je opet zabila Matori nož, i opet na kraju sa Matorom. Nije svesna koliko ispada glupa. Da ne pominjem Aleksandru koja ispada glupa stalno - pričala je Milica.
Za vrhunac gluposti ne mogu da navedem Janjuša, pa umesto Paule, daću titulu Janjušu - ubacila se Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Svi smo mi pametni kad smo ovde, ali ja se ne bih obazirala na neke postupke, jer mi to nekad svesno, a nekad nesvesno biramo. Kategorizovala bih ovo prema facijalnim ekspresijama za dve osobe, a treću bih izdvojila kao vrhunac gluposti. Prve dve su mi Aleksandra i Maja. Ispričam se, trudim se da im što bolje da im obrazložim, istrošim se i one dođu i klimnu glavom. Onda dođemo ovde i rade skroz drugačije. Odlučila sam da više ne pričam sa njima. I kada izlažu, trude se, ali neke stvari ne mogu da odbrane. Treća osoba je Kristina. Ako misli da je u pabu i sa Kristijanom, misli da će dobiti neke bodove. Ponosno brani to, ali ona dozvoljava da joj se stavlja pečat oženjenog muškarca - govorila je Jovana.
Ako se ukaljaš, nemoj da se valjaš - ubacio se Stefan.
Čudno kako si me samo ti navela, a to je kompleks. Svi te sprdaju, smaraš - rekla je Kristina.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja bih naveo neke druge srtvari kod mojih prijatelja, Matoru, Boru. On izgovara neke stvari posle kojih se kaje. Matora, momenat kad ne možeš da presudiš i ne umeš da kontrolišeš. A samim tim si navučena na tu bol, a teško ti je. To je meni glupo, a ne prija ti. Padaš u depresiju, loše se osećaš. Teodora uvek traži opravdanje, lenja si, ne stižeš ništa. Veš ti stoji četiri dana - govorio je Čorba.

Detaljnije u nastavku.

Autor: I.P.

#Zadruga