AKTUELNO

Svako veliki hrišćanski praznik obeležava na svoj način.

Danas katolički vernici proslavljaju najveći i najradosniji hrišćanski praznik - Uskrs - Isusov povratak u život — vaskrsenje. Mnoge poznate ličnosti koje danas slave oglasile su se na društenim mrežama gde su čestitale Uskrs i pokazale kako ga proslavljaju ove godine.

Muzička zvezda Severina Kojić oglasila se iz svog doma, sa svoje terase, te uputila poruku sledeće sadržine:

- Stojim na svojoj teraci, u Ulici Ivana Pavla ll. Bio je moj najdraži Papa. Križ je postavljen na mestu gdje je prvi put održao govor u Splitu... Križ je na vrhu malo zaruzinao, ne vidiš ga odmah jer se već uklopio u sredinu, krošnje ga od dole pokušavaju prekriti, ali odolevaju vremenu i stoji pravo... Kao moj podsetnik da su sva zla i nevolje prolazne. Neka uskrsne sve poljuljano i pretvori se u radost života i pozitivne vibracije. Sretan Uskrs želim vama i vašim najdražima - poručila je Severina putem Instagrama.

Pevačica Nina Badrić ove godine katolički Uskrs provodi na Hvaru, gde uživa u brojnim specijalitetima.

Foto: Instagram.com

- Ja uistinu verujem da je Bog ljubav, milost, oprost i nadahnuće. Srećan Uskrs - poručila je Nina putem Instagrama.

Pevač Toni Cetinski slavi praznik u luksuznom hotelu, a sa pratiocima na Instagramu podelio je kako uživa u sunčanom danu pored ogromnog zeca sa kojim je pozirao.

Foto: Instagram.com

Iva Grgurić nalazi se u Dubaiju, odakle je svojim pratiocima na Instagramu čestitala praznik.

Foto: Instagram.com

Glumica Marija Karan pokazala je kako uživa u čarolijama Uskrsa sa svojim naslednikom Markom Leom, što možete videti u nastavku:

Foto: Instagram.com/marakaran

Foto: Instagram.com/marakaran

Autor: M.K.