AKTUELNO

Rasprava!

U Beloj kući su trenutno održavaju "Nominacije",a zadrugari biraju između Mine Vrbaški i Filipa Cara.

Foto: TV Pink Printscreen

Dobro veče, za mene je ovo vrlo jednostavno i ne bih trošila vreme i reči, jer sam sve već rekla! Ja nominujem Minu - rekla je Paula.
Ja ništa nisam dobila danas, ja sam dobila šta sam naručila od mojih roditelja i ko god je poslao neka mi se sagne! Mene ne zanima ničija torta, ja sam je bacila i ne diraj mene, jer sada imaš devojku - rekla je Monika.
Sledeći put kada joj neko pošalje tortu, ja ću da je bacim - rekla je Matora.
Nemoj mene da uzimaš u usta! - rekle je Sanja.
Mina, ja tebe moram da nominujem jer sam rekla da Cara neću nikada, a sa Minom se nikada nisam posvađala i imamo dobar odnos. Svako ko kaže da Filip i Mina trebaju da se pomire, treba da ide kod psihijatra! - rekle je Monika.

Foto: TV Pink Printscreen

Dobro veče svima, ja sam već sačuvala Cara ovde a Minu nisam ,ali smo u dobrim odnosima i Car i ja samo imali mali peh, ali nije zloupotrebio situaciju! Sa Minom sam ušla ovde, ali se nadam da ćemo popiti kafu i da se bolje upoznamo! Nominujem Minu - rekla je Kristina.
O njima sam rekao skoro sve, ali više ne mogu da se pokvare kao pre, i malo me je opet iziritirala zbog s*ksa sa dečkom koji je bio kao ringišpil! Vrh su mi oni, nisu skladni, ali se dešava. Mina se namučila u životu i njena oluja ne jenjava i ja se nadam da će na sve to da stavi tačku! Mislim da je nju Car povredio verbalno, a da su napolju bilo bi i fizički! Ja nominujem Cara - rekao je Kristijan.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga