AKTUELNO

Rasprava ne prestaje!

U toku je "Pretres nedelje", trenutno se polemiše o Maji Marinković i Milanu Jankoviću Čorbi.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam Maji govorio da se smiri i da radi Janjuš šta hoće, a onda kada uradi nešto loše kada reaguje i Janjuš je namerno provocira - vikao je Mića.
Čorba ima pravo da se sprda kao i Janjuš - rekla je Tara.
Da sam znao da ću da izazovem takvu reakciju, ja ne bih uradio i to nije namerno. To je bila Maja i ja sam hteo da igram i da je smirim - rekao je. Čorba.
Ja sam poljubila Čorbu i Necu jer nisam znala šta da radim, a on je mene iznervirao jer smo imali dogovor. Ali on je posle poljupca i svega radio još - rekla je Maja.
Mića je rekao kako ona mene stalno gleda i pretio sam time da ću da iznesem sve - rekao je Čorba.

Foto: TV Pink Printscreen

Maja je sve vratila na jako ružan način i sve to je katastrofa što su uradili - rekao je Đedović.
Ja ništa loše nisam uradio, samo sam rekao kako su igrali i gledala je Čorbu, ali za to ja nisam preneo. Ja sam spojio nju i Janjuša i pitao u čemu je problem, i samo sam rekao da me ne spominje jer ja ništa nisam uradio i ako sam ja terao neki inat, zašto mene Janjuš nije napao. Maja je sa mnom razgovarala a on je rekao kako je oan pričala sa Čorbom i posle sam prišao Aleksandri
Maja je sinoć došla u pab sama, i ja sam neozbiljan i svi su ostali i ja ne vidim ovde savršenu vezu i meni nije suludo da plešem sa Majom - dodao je Čorba.
Čorba ima pravo da pleše sa Majom, ja više krivim Maju jer je on možda hteo da je osvoji - rekla je Ana.
Ti nisi normalna , jer kao sada on hoće da pokuša sa Majom, nema razloga da se zbližavaju i Čorba mu je muvao ribu naravno da će da bude Janjuš isprovociran - rekla je Sandra.
Neka bude da sam k*rva, neka sam ja ološ i svbe najgore slobodno me vređajte - rekla je Aleksandra.
Sada si priznala da si kurva, i kolika ti je terifa sa tom kosom od petnaest dinara i facom zgažene mušice - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja Janjušu i dalje verujem, mi nismo drugarice i u čemu je problem? - rekla je Aleksandra.
Ponašate se kao dve kretenke koje se svađaju ne znam zbog čega i koga - dobacila je misica.
Ona je jedan ološ, a ja sam sve sažvakala a ona nije ispala fer jer me je lagala i dolazila je kod njega. Ja ću od sada, jednostavno mislim da ona će prolaziti kako će prolaziti ako se bude mešala. Ja ću se družiti i raditi šta god hoću - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga