AKTUELNO

Drama!

Posle Sanje Stanković, Nadica Zeljković je progovorila i otkrila šta misli o Mini Vrbaški i Filipu Caru na večerašnjim nominacijama. Tara Simov je sve vreme peckala Nadicu i dobacivala i prekidala joj izlaganje.

Foto: TV Pink Printscreen

Malopre ga gledam, kao da hoću da mu izvučem uši, onda me pogleda, nasmeje se, dođe mi da ga izljubim. Malo se obukao na opasno, ne znam ni šta da mu kažem. Stvarno sam se istrošila sa njim, svađali se, ne znam šta da kažem. Toliko puta sam razgovarala sa njim. Najviše smo se svađali u vezi Mine. Nemam šta puno da dodam - pričala je Nadica.
Nadice, Nadice - dobacivala je Tara.
Mi ga nahvalimo, on se pokvari, tako idemo u krug. Za Minu nemam ništa posebno da kažem, osim što je gotivim. Jako sam osetljiva na njene suze. Osetljiva sam na Minu, ali vidim da ona sad ima dovoljno velika krila i dovoljno je jaka da može sama da se odluči šta će sa Filipom. Tu ona odlučuje, ne on. Poslaću Filipa u izolaciju, Minu ne bih nikada. Trebalo je danas da se izviniš, čuvaj se ti, neka se čuva i on. Poslaću mog Fikija opasnog - dodala je Kijina majka.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne volim nominacije. Počeću od Filipa, on mi je generalno drag, smatram da ima - krenuo je Neca.

Međutim, u tom trenutku nastala je žestoka svađa zbog "Zadrugovizije". Aleksandra Nikolić se pobunila zbog toga što nije dobila mp3 plejer, preko kog zadrugari vežbaju.

Sad ću da ti kažem, ja ću da ga uzmem i nećeš ga videti! - poručila je Ermina Pašović Aleks.
Vi uzimate, a mi ostali... - prebacivala je Aleks.
Miljana ga je uzela, samo da znaš! - govorio je Lazić.

Foto: TV Pink Printscreen

Zatvaramo mp3 aferu, vraćamo se nominacijama - opomenuo je Darko zadrugare.
Ja želim da provežbam svoju pesmu, oni mi ne daju! - rekla je Aleks.
Filip mi je drag, svađamo se zbog gluposti, meni je smešno kad skoči, ja nastavim da ga provociram. Nemam loše mišljenje o njemu, bilo mi je ružno ono što je radio u sobi. Ne treba da glumi Tomovića, nije Tomović. Što se tiče Mine, ona se čula sa mojom mamom spolja, zbog nje sam krenuo i da se menjam, zato imam podsticaj. Prema meni je dobra, mislim da ni ona ne treba da radi neke stvari sa Filipom, da im je nepotrebno da prave spletke. Minina loša crta je što hoće nekog da diskvalifikuje. Mislim da je isfrustrirana na muškarce kao što je Filip, koji ne poštuju žene. Minu stvarno ne mogu da pošaljem - dodao je Neca.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam imala ometače, samo da dodam nešto, ne zanima me šta će otići u etar. Kada je Car ušao, sve su bile zaljubljene u njega, a sada mu nijedna devojka nije ostala - nadovezala se Nadica.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.