AKTUELNO

Rusvaj!

U toku je radio 'Amnezija'. Vaši domaćini su Marko Janjušević Janjuš i Milena Kačavenda. Njihovi naredni gosti su Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović. Nakon što je Ša najavio tužbe za Miljanu i Uroša oni su uleteli u radio i napravili rusvaj, izrečene su gnusne uvrede.

Foto: TV Pink Printscreen

Dobar dan, jel planirate Miona i ti možda bebu? -pitao je Janjuš.
Mi nismo planirali još uvek, ima vremena, nama je samo bitno da idemo u naš stančić nakon izlaska, super smo sad, evo deset dana bez svađa -rekao je Ša.
Što sad Janjuš laže, planirao je rajsko ostrvo, da odvede svoju devojku -rekla je Kačavenda.
Jesam dok mi nije sad rekla duvaj ga napolju, onako fino -rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta se dešava sa Miljanom i Urošem? -pitao je Janjuš.
Oni pokušavaju da nas rasture, neverovatne provokacije i fizički nasrtaji, imaju cilj da nas razore a mi smo samo jači. Tužena je već za sve, rekao sam mojima da podnesu tužbu. Uroš je nenormalan, ima psihičkih problema, ispolivao nam je ceo krevet i sve uništio.
Agresivac kaže, on je mene prvi dirao, ne glumi žrtvu, ti si jedan običan agresivac i vršiš torturu nadamnom -rekao je Uroš.
Ajde izlazi napolje jazavče jedan, čuješ šta ti kažem -rekao je Janjuš.
Nas ne sme niko da isteruje odavde, on je nas prvi napao i ja podnosim kontra tužbu. On ne može da pravi od mene žrtvu, ajde Stanislavu je*i majku, kad god bi pomene mamu od mene će dobiti polivanje -rekla je Miljana.
Ne možete da pravite stvari kao da ste u nekom strahu, sami ste se družili sa njima pa sad trpite, okrećete priču kao da oni vas nešto maltretiraju. Ovo je tvoj sin sad se drži sa njim -rekao je Mića.
Bravo Mićo, ovo je animozitet koji oni imaju prema nama pa ceo dan pljuju po nama. Kačavenda je zaljubljena u Janjuša to se vidi -dodao je Uroš.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š