AKTUELNO

Rešetanje pitanjima!

Naredno pitanje u nastavku emisije "Pitanja gledalaca", pročitano je za Rialdu Karahasanović: "Stalno spominješ Tomovića i čačkaš Paulu, da li ti se ona dopada ili patiš za njim?"

Foto: TV Pink Printscreen

Mrtva trka, neko je spavao osam meseci, ali ja nisam spavala i videla sam sve i komentarišem ono što se dešava jer sam zadrugar. Ja ne vidim ništa loše da pitam da neko pati za nekim i nekom vezom, a onda se tako se unese u facu i kaže kako je nekoga proklela i da će biti zajedno. Ja Paulu kao nju ne komentarišem u nekom odnosu, ali mi se ne slaže, a o Tomoviću imam jedno isto mišljenje kao i pre i nakon svihg svađa tako je isto i sada! - rekla je Rialda.
Filipe, zašto si dao pare od Aleks Janjušu kada si znao da će ona reći i naraviti opštu frku? - glasilo je pitanje za Filipa Cara.
Znao sam da neće imati hranu i ja sam uzeo novac a sve je bilo u jednoj kesi, i kada je rečeno da samo neki idu ja sam dao Janjušu kesu i nisam mogao da izvadim njen novac i nisam želeo da mu kažem. Aleks se izlajala, i rekao sam Maji da sam ja kriv ali i neki nisu ostali bez hrane kao ovi u pabu, a i ona bi bila među njima da to nisam uradio. Znam da to možda nije u redu, ali mi je Janjuš rekao da joj je sve kupio - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja mislim da Filip to nije namerno uradio i nije imao lošu nameru a ja sam se izlanula! - rekla je Aleksandra.
Ja sam poludeo ovde kada sam saznao da je rekla, jer sam znao da ću ja da ispadnem kriv - dodao je Car.
Ja uvek pitam ko šta kupuje, nisam imala nameru da to namerno uradim i znam da oni to tako tumače - rekla je Aleksandra.
Ne mislim da je Filip imao lošu nameru, mene je pogodila provokacija i ja ničiji spisak ne bih uzela. Janjuš nije ni znao da je uzeo njen spisak, a mene je samo pogodila provokacija znala je da će tako biti i onda sam ja onako reagovala. Ja bih svačiji spisak uzela - rekla je Maja.
Uspeo si da pročitaš Minine i Franove namere, zašto ih ne ignorišeš? - glasilo je pitanje za Filipa.
Ja sam sve video i znao sam da će izvesti neku glupariju, i video sam da ih je zvala za rulet i video sam da su kod kapije posle i sve sam znao! Ovde je krenula svađa, a ona je bila utučena jer joj nije uspela fora, ali ću razgovarati sa njom jer moramo da rešimo sve - dodao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako možeš da se družiš sa Franom a Paula ne može sa tvojim dečkom? - pitanje za Taru.
Kada je on plakao ona ga je držala za ruku i suze mu brisala na njegovom krevetu, a ja sam joj rekla da to ne radi - rekla je Paula.
Ne može ni sa kim da se druži, samo sa zauzetim devojkama i sa Sandrom! Ja nisam kao Rialda čiji momak masira druge, ja bih ih slučajno ubila da sam na njenom mestu - rekle je Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga