AKTUELNO

Rešetanje pitanjima!

U toku je emisija "Pitanja gledalaca", a naredno pitanje je pročitano za Jovanu Ljubisavljević: "Kako Luki oprostiš prevaru, a Kariću ne možeš lutkicu?".

To nije neki greh da bih ja njega ostavila - rekla je Jovana.
Ja nisam prevario nikoga i prigovara mi igračkicu i ja neću da je bacim - rekao je Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li si burno reagovao kada si video Aleksa i Čorbu, jer nisi ravnodušan? - glasilo je pitanje za Janjuša.
Ne, ja nisam ni znao šta se dešavalo i to je svađa naša i nisma razgovarao sa njim i nema veze sa tim - rekao je Janjuš.
Noćas vidiš da je Janjuš popio i provociraš ga kako bi se potukli a znamo šta si pričao ispred paba? - glasilo je pitanje za Cara.

Foto: TV Pink Printscreen

Nije tačno, ja sam njega smirivao kao i on mene ja sam samo izašao da mu kažem da ignoriše sve i postavio se prema meni kao prema go*netu, i rekao sam da se smiri za dva tri dana. Ne znam kako neko vidi te provokacije i na njegovoj strani sam uvek i osetio sam potrebu prema njemu da ga smirim i ne znam zašto je to shvatio kao provokaciju i aj sam samo hteo da kažem da je sa Majom koja je fabrička greška videli smo šta mu je uradila. Ja kada sam bio sa Minom, on je ležao sa Minom u krevetu i mene je to bolelo, ali sam prečutao i nisma ispao ispravan uvek, ali ja sam osećao teskobu i zato sam reagovao i ne zanm kada sam ja Maju ili Aleks sputavao i savetovao po pitanju Janjuša - rekao je Car.
Moje mišljenje je da se on zaljubio u Paulu, ali isto tako on voli da dobaci kao i meni sada kako sam ja bila najgora ali prosto, on je takav - rekla je Aleksandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga