AKTUELNO

Haos!

Voditelj Milan Milošević u večerašnjoj emisiji ,,Pitanja gledalaca" pročitao je naredno pitanje za Kenana Tahirovića.

Zašto lažeš da bi pobedu prepustio Rialdi, a Teodori si rekao da ti ideš na visoki plasman?

Foto: TV Pink Printscreen

To sam pisao bezveze, mogu li ja da promenim mišljenje, meni to ništa ne znači. Meni bi bilo lepo da oboje izađemo isti dan napolje. Dao bih njoj - rekao je Kenan.
Shvatam pitanje zato što je pričao njoj kako je on provalio igru i da ide do kraja, pa sam ja negodovala, jer sa mnom nije pričao o plasmanu, e sad da li bi on meni prepustio, to najbolje on zna. On kaže da bi mi prepustio i da je njemu veza i ljubav važnija, ja sam opet neko ko malo drugačije razmišlja, ali nemam potrebu da mu ne verujem. Da, kontradiktoran je, slažem se, ali valjda nisam toliko foksirana na to, koliko na neke svoje stvari, on treba da se bori za sebe, ja za sebe - izjavila je Rialda.

Potom je i Mišel Gvozdenović dobio pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Mišel, je l' realno da se nisi iselio iz paba?
Ja sam se više puta ljutio na Kristijana zbog komentara, ali sam se vezao za pab, Kristijana i Čorbu i smatram da neke nesuglasice možemo da sednemo i raspravimo. Ne volim da me neko upoređuje sa tim, ja znam ko sam i šta sam, ja mislim da on nikada nije... Ja koliko znam Kristijan nije tvrdio nikada da sam to što sam, vukao je te neke paralele, ali nije tvrdio, što se tiče mene i paba, ja sam tamo od samog početka, ne vidim razlog da idem iz paba - ispričao je pevač.
Nije navikao Mišel na gužvu, on ima rituale, ovde ga ne bi j*bali, pregazili bi ga, ne bi se snašao, urlikali, živ se ne bi snašao, previše je on po pravilima, na osnovu onoga što je Kristijan pričao - rekao je Đedović.
Isto tako sam ja doživeo i ovde da me neko fljusne. Veća je gužva ovde u sobi, ali baš smo komentarisali koliko puta zadrugari uđu u pab da traže nešto. Ja sam tamo od početka - govorio je Mišel.
Po prirodi ima tu asocijalnu crtu, a uz sve to ima nadobudan stav, razvukli bi te ovde, nemamo svi rituale te koje ti imaš - rekao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Zadruga