AKTUELNO

Dotakao se i veze Aleks i Cara!

Na samom kraju razgovora sa Darkom Tanasijevićem, Marko Đedović se dotakao ostalih zadrugarskih tema, pa voditelju ispričao šta misli o vezi Aleksandre Nikolić i Filipa Cara, kao i o odnosu Kristine Spalević i Kristijana Golubovića.

Odnos Aleks i Cara je isti kao na početku. Ponovo se spojili, sada došla ona da kuka kako on voli Paulu. Ja bih voleo da sam ko ovi ljudi, da toliko životnih ljudi promenim za 10 meseci... Moj ujak je rekao oćne. Da ne kaže k*rve. Nikad mi nije bilo jasno, kome se sviđaju ovi ljudi. Ali verovatno se nađu nekako u toj kolotečini, ima nešto što ih povezuje. Aleks ne zna gde bije glavom - rekao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Kristijan i Kristina su mi već zanimljivi. Njih vezuje štek ili uspomene iz šteka. Sad sam sedeo u pabu, oni se igraju kao neka deca, nas ne vide. Jedno drugom su dovoljni, to je njihov svet. Njega ne interesuje što ste ga vi pitali kada će da ozvaniči vezu. Jutros su mu Čorba i ona doneli doručak i kafu, on kaže evo donose mi drug i žena. Otkud mi znamo da njegovoj ženi ovo smeta? On nam je sam to rekao, da li da mu verujemo. On je inteligentan, može uvek da se opravda svojoj supruzi. Emocija postoji, videćemo da li su zvanično u vezi ili će biti - zaključio je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.