AKTUELNO

Sve su isterali na čistac!

U toku su pitanja novinara, a odnos Maje Marinković i Marka Janjuševića Janjuša našao se prvi na meti sedme sile, ali i njihovo današnje pomirenje:

Malo me je sramota da pričam nakon svoje zakletve. Slažem se sa njim, danas sam videla kako mi je prišao i ne mogu da pobegnem od svojih emocija. Trudiću se da budem normalna i ispoštujem naš dogovor. Samo bih volela da nema nikakvu komunikaciju sa osobom sa kojom ja nisam u dobrim odnosima. Emocije su jače od svega. Nas dvoje smo sada zajedno, da - objasnila je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Zbog čega ste terali inat jedno drugom? - pitao ih je novinar.

Ja ranije nikada njoj nisam terao inat, niti sam imao potrebe, niko me nije interesovao. A sada taj period, ja sam spontano krenuo da se družim sa Aleksandrom. Najžalije mi je što sam sa njom ušao u neki odnos, zbog toga se najviše kajem. Sada je Maja videla koliko male stvari mogu da zabole, a kako su mene bolele neke veće stvari. Njoj je bilo mnogo teže. Mora da shvati to, ne može bez mene, makar bila sa desetoricom, ona misli samo na mene. Ja sam dozvolio te scene i grebanje, zato što sam bio dobar prema njoj. Sramota me je i svih onih klipova, niko ne bi izdržao ono što sam izdržao ja sa njom. Ja bih sada voleo da bude normalna, da bude pored mene, samo to da radi - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M.I.

#Zadruga