AKTUELNO

Rasprava u sitne sate!

U toku je "Pretres nedelje", trenutno se polemiše o turbulentnom odnosu Sanje Stanković i Jovane Tomić Matore koje su se nakon svega grlile.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam rekla Ermini da sam potrošila sedam meseci sa Matorom i pričala mi je o Sanji! Ja nemam ništa protiv i dobra sam sa Sanjom i znam da je Matora voli. Sa Mićom sam imala svađu, ja sam rekla kako bi se ona pomirila i ja naravno ne bih se odrekla ako budu zajedno i da je sa najgorim ološem ja ću je voleti isto. Ali, biće mi jako žao ako se ona priča koju Matora govorila, ja nisam komentarisala ništa jer nisam videla tu vezu i biće mi žao ako budete zajdeno posle svega - rekla je Sandra.
Ja i dalje sumnjam da je ona sa mnom bila iz koristi i pričala sam jer sam bila besna, i sada sam besna - rekla je Matora.
Ja ću uvek biti tu ma šta god bude, samo bih volela da ti ne zaboraviš ono što si ti pravila i radila zbog nje. Ja nisam znala šta da mislim, ali sam našla dva zaključka i ja da kažem, u ovom trenutku ja moram ako smem da iskoristim i da nemam komentar, ali je ne mogu da budem protiv njenog srca - rekla je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam u subotu pričala o tome, i ako je neko nekome prijatelj nema šta da se buni i ja sam Matoru slušala ovde i bila svedok svađa sa Sanjom! Ali, želim da kažem od pre šta se desilo, kada je bila čokoladica ja sam rekla da pusti sve spontano kao da su se upoznale a tada nisam bila okej sa Matorom, ali sada svi koji su skakali na Sanju i drugi su, ali nisam rekla da ne možete da budete prijatelj i činjenica je da su one bile tri godine zajedno i da nisu neprijatelji - rekla je Rialda.
Rialda ti si sada pristrasna sada jer si dobra sa Sanjom, ali da niste dobre bilo bi drugačije - rekla je Ermina.
Ja ću sada da budem pristrasna, Jovana ja sam rekla svima da si se lepo ponela sa svim oni problemima oko Sanje, i mislim da ne trebaš da se kaješ ako želiš da se pomiriš jer niste ravnodušne! Sanja neće ništa da ti kaže, jer zna da vaš odnos ne može daleko da ode - rekla je Nadica.
Ja sam Sanju prezirala dok je ona bila sa Carem! Ja sam nju vodila sa strane kako bih joj sve rekla jer sam htela da puknem, i dogopvporile smo se šta bude neka bude i samo ćemo da komuniciramo - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga