AKTUELNO

Šok!

U toku je emisija 'Gledanje snimaka', voditeljka Ivana Šopić večeras je tu da raskrinka sve spletke učesnika. Voditeljka je dala reč Anđelu Rankoviću.

Prepričavala mi je šta je bilo na intervju, neka svako kaže svoje. Mislim da nije htela javno da se eksponira, Matora je radila iz svog zadovoljstva sve, a Aniti se prebacuje sve, Matora je trebala da je zaaštiti - rekao je Anđelo.
Zbog prve gej svadbe, rekla je da će je sve pamtiti - rekla je Anita.
Verujem da joj je imponovalo da je napravila prvu gej svadbu, ja kada gledam sa strane, Matora puna para, i ona mala ja hoću ovo hoću ono, ja sada nemam sliku da je Anita tražila ovo ili ono. Ko zna koliko sitnica ima, neću da zalazi - rekao je Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja kao ja nikada nisam rekla da mi je Anita nešto tražila. Poneta priče da pored svega ona se dopisivala sa drugom ženom. Ljudi me nisu razumeli, jer nisam bila ravnodušna. I sada kada bi me pitali zašto je ona to uradila ja ne znam, imam osećaj da hoće da se opere. Ja da sam zaljubljena, vidim da su zaljubljeni i nisam to osporila, ali Matora mi ne bi izazvala reakcije - rekla je Matora.
Nju Anita nikada nije volela, tačka kraj - rekao je Mića.
Kad se sve desilo, Mića mi je rekao da je sve radila iz lične koristi - rekla je Matora.
Njena majka je kukala da nema šta da jede - rekla je Bojana.
Ma gadim se sama sebi, nije ona problem, gadim se sama sebi. Da sam znala da je ovakva, nikada ne bih u životu ušla, svako njeno slovo i njen glas mi se gadi - rekla je Anita.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: A.V.