AKTUELNO

Rasprava se nastavlja.

U toku je emisija "Pitanja gledalaca", a naredno pitanje je pročitano za Nenada Aleksića: "Ti si tako divan prema Tari, a ona kako se ponaša tako prema tebi. Da li ti je krivo?".

Ne ponaša se loše, nego me ne razume i ja ne bih bio sa njom da mi je loše i mislim da ima nade za nas i da možemo da budemo super, sve će se iskristalisati kada izađemo i u poslednje vreme sam ja kriv - rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

On meni baš ugađa, ušuška me pred spavanje i pere veš, i trudi se u nekim stvarima, Ali, ja sam komentarisala on je meni počeo da pravi scene, ne znam zašto, ja sam tada bila jadna Tara a ja sma napravila haos zbog konstantnog zvocanja i ja ne znam kako da se izrazim, on meni 24 sata zvoca i ja na to ne znam da reagujem. Ja sve radim da naš odnos ne poljulja, i meni svašta smeta a to ćemo napolju da rešimo - rekla je Tara.
Mene više ne zanima, jer meni si krv popila i neću više da te slušam, ovde pričaš o opranom vešu a meni kako te maltretira i mani me ne drobi mi mozak i ne ponašaj se kao ludača, neću da vam filtriram odnos - rekao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

On meni zamera jer igram uz Mensurovu pesmu, onda Čorbu i ne znam koga još i ja sam se šokirala kada mi je Kristina rekla za Čorbu, i on mi kaže kako ja gledam šta on radi pa je i nju naduvao i kada saa gledala u nebo, on kaže kako patim za bivšim i kada pomerim kosu on mi kaže kako gledam Aleks i Čorbu, i konstantno mi sve zamera i stalno mi zvoca - rekla je Tara.
Ja ne mogu da grešim dušu, on je super prema njoj i on je mene juče jako uvredio! Oni su super, pa se utorkom oda i lažno se predstavlja a on je neko ko će da joj klizi po mozgu, a mislim da je transparentno da je on dobar a ona bezobrazna. Sa ironijom vam kažem, i želim vam svu sreću i sve veću - rekla je Nadica.
On je meni i svima rekao pre šest meseci kako je zaljubljen u Jovanu Ljubisavljević i Nenad je sada divan. Ja sam sada najgora, bolje je da polupam staklo nego njemu glavu - rekla je Tara.
Ja vas molim da me izuzmete iz te priče, ja sa njim nikada nisam ni komunicirala - rekla je Jovana.
Ja ne znam kako vama prosto i jednostavno ide to da ustanete i kažete šta god, i ja ne mogu da kažem da se ponaša loše i njegova situacija trenutno je velika, i on se nakon svega dobro ponaša - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga