AKTUELNO

Nastavlja se rasprava!

U toku je "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem", a naredna tema za crnim stolom jeste, raskid Tare Simov i Nenada Aleksića.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo je sada pranje onoga što je pre radila! - rekao je Ša.
Ja ga volim, evo volim ga! Rekao mi je da ako se obratim Sanji, da će raskinuti i ja bežim od nje i na kraju će da me veže u podrum da sedim - rekla je Tara.
Ja danima bežim od njih, jer sada je ovako a onda će se pomiriti pa će opet neka sitnica da se desi. Oni su se mesecima planirali sve ovo ako se sazna, a onda su mislili da će ovde biti pakao i da će svako da ih prekida. Oni su u tom naboju, mislili da će biti hajka i kuljali su i kada su realno prošli blago u odnosu na sve, i sada oni nemaju pametnije psola negpo da uživaju u ljubavi nakon pet meseci mučenja, oni pričaju kako će imati probleme muka mi ej od vas! Mene boli k*rac za svakog bivšeg, pa makar došao da mi ovde svašta piše - rekla je Sandra.
Da ja radim ovo što i ona, one bi mene iskasapila! Ona mene samo tako d*ka bez veze -rekao je Ša.
On kaže kako sam ja teška srca prekrižila te datume, i sada ja kao spinujem priču! - rekla je Tara.
Ti si puko, nemaš zdravog razuma ti si puko! Šta hoćeš da joj radiš, da je držiš za p*zdu! I meni se može, a ti nemaš zdravog razuma. Tebi niko ništa ne može da akže, jer ti onda stvaraš u glavi teorije zavere vi se samo svađate po ceo dan i zamerate olovku jedno drugom, ja nikada nne bih bila u ovakvom odnosu - vikala je Sandra.
Ti gledaj sebe i svog dečka, ja sam savršeno zdrav i imam razuma i nisma lud zdrav sam u glavi! - vikao je Ša.
Tara je sama priznala da neke stvari radi namerno, jer joj ej zanimljivo. Voli da mu prkosi, ona je takva i bilo je nešto u garderoberu i smeje mu se u facu i ona je klinka pa joj je zanimljivo, i Ša kakavu narav ima a ona nije u vinklu,. i to je očigledna stavr i on ne može da se nosi sa nekim stvarima! Ša nije ni fer prema Sandri, ali tako ćemo svi ja to vidim krenuo je redom! - rekla je Rialda.
Meni je zabranjeno sa razlogom Vladimir, i on mi je zapretio pre dva dana i ja sam komentarisala Anju i Cveleta! Ja sam komentarisala sa strane i za Jovanu i Stefana je bilo pitanje, i ja sam ih posavetovala i Miljana ga bocne i kaže mu kako sam štitila Stefana i on kaže kako mi je i Stefan zabranjen - otkrila je Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga