AKTUELNO

Novi haos!

U toku je komentarisanje gorućih tema u Beloj kući, a sada Rialda Karahasanović komentariše Jovanu Ljubisavljević i njihov odnos.

Foto: TV Pink Printscreen

Rialda, misica je na trećem mestu kao najdrskija osoba. Da li misliš da je trebala da bude ispred tebe?
Ona je jedina osoba koja to drugačije radi! U svađama zna da bude iritantna i da nisko udara, a mi smo u međuvremenu spustile lopštu i kakva je energija to je očekivano. Mi smo rekla kakve smo i šta ,mislim, a ja sam se posvađala sa njom kada sam krenula na Rajsko, ona je mene dovela do ludila i za nju treba živaca jer sam ja bila u stanju da je udavim. Ona ima to u sebi da te izbaci iz takta, mi smo na početku bile dobre, ali sam ja saznala da me je komentarisala u bradu i to sam joj zamerila. Ja se sada vraćam na početak - rekla je Rialda.
Misica jeste mene iznenadila drskošću, ona to ima u sebi i treba da ima, ali prema svojoj generaciji ne prema meni! Ona je kod mene trebala da bude vukovac jer je isplivavala mnogo, a za nju nemam šta posebno da kažem! Ovakove čarke i bezobrazluk će joj ući u neku tuđu kuću, i ja sam rekla da je ona drska i ne bih volela da ode u nečiju kuću i da se ponaša prema nekome ovako. Drago mi je što ovo traje deset meseci i što će maske pasti - rekla je Nadica.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si uvek za njih govorila sve najgore in kada su radili prstići, ti si gledala i ćutala - rekao je Mića.
Moj najveći cilj je bio da postanem ljubavnica i ja sam usplea! Laku noć, gospođo - rekla je Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnje u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga