AKTUELNO

Novi haos!

Trenutna tema o kojoj se polemiše za crnim stolom, jeste odnos Nataše Radan, Sandre Rešić i Anđela Rankovića koji više nisu u prijateljskom odnosima.

Foto: TV Pink Printscreen

Razmišljao dsam da li da detaljišem ili ne, ja nemam potrebu da zauzima stavr u odnsima za koji smatram da je dublji problem. Ovaj kongflikte je mnogoi dublji, a sada su i potvrdile i poštujem Sandruinu odluku, i zauzimam stav da ne želim da se zalažem za nešto ako je neko stavio tačku na odnos! Moja stav je taj da je ona pustila prijateljstvo niz vodu i rekao sam joj da je njoj naš odnos nebitan, jer je tako olako sve uradila i ja sma pre nedelju dana obrazložio jasno i glasno, da sa Natašom nemam ništa, i sa Sandrom nisto i rekao sma ako nekome smeta zbog povezivanja, to sam i njoj rekao - rekao je Anđelo.
Ja sam sa Sandrom bio od početka u super odnosima, sa Natašm sa imao frke i ne želim ništa da komentarišem ništa i poštujem Sandrinu odluku. Mene ne zanima ko je kome prevrtao očima, i ona da je htela da prekine odnos sa Natašom, mene i to ne zanima! Ona je dobila pitanje da li se gurkamo i nešto, ne mi ne radimo to samo se guramo kada je neka situavija ili kada se komentarišemo u bradu - rekao je Ranković.
Nije mi žao što ću ostati upamćem po Nataši, mene nerviraju neke druge stvari i ja mislam da sma ja birao sve i moja dve velike greške su odnos sa Natašom i Sanjom i sve se plaća - dodao je.
Nisma imala pojma šta se dešava, i mislim da je poznavajući Natašu, išla je i komentarisala i Ermina je znala što je i potvrdila, ali svakako nešto se dešava i neko nešto priča i imka svedoka. Anđelo je Nataši stavio do znanja da nema spletki, ako žele da budu dobri i on je sa Natašom kupovao mir jer ona bi a d*pe progovorila. Sandra je ćutala, ništa nien rekal ali mislim da as Anđelom nije trebala da prekine odnos. Sandra je taj dan plakala, i nije joj bilo dobro, brinula je da li će joj oprostoiti i mislim da se nije zaljubila, nego prijaju jedno drugom - rekla je Monika.
Ja ne mogu da se zaljubim tek tako, ja sa Anđelom se družim par nedelja i kod mene ne ide tako lako to zaljubljivanje. Samo da ti kažem, ja nisma zaljubljena nego je moja povređemnost je problem, brecala sam se na Natašu i pitala je da li priča i ja ne mogu da verujem da posle svega ja se nervira - rekla je Sandra.
To je ,mnogo dublje, nisu tu samo Sandra i Rialda prijateljice, to je sve mnogo dublje - dodao je Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nisma kriva i ne kogu ovo da podnesem! - vikala je Nataša.
Slušajte malo, Ermina je rekla pre neki dan kako je došla da pravi spletke ovde - vikao je Mića.
Ja se za trideset godina nikada oivako nisma ponašala, Matora je id sada za mene kraj, jer sam ja moje ime izgradila na poštenju a ne na spletkama - rekla je Sandra kroz suze.
Ovde ja glavi krivac Ermina Pašović a vi joj samo verujte, a ona vam sve ovo pravi i sladi se tim, eto vam je sada! - vikao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga