AKTUELNO

One su krive!

Nakon podele budžeta Frana Pujasa, usledilo je komentarisanje zadrugara. Na red da komentariše je došao Filip Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja neće dužiti, ova podela je s brda s dola, kao što je i Mića rekao. Ti vrlo smelo radiš neke stvari. Svidelo mi se što si se izvinio Anđelu, ali on nije prihvatio izvinjenje. To je meni bilo kao limunada neka, ali on je ispao fin momak koji nije pao na tvoju provokaciju - rekao je Car.
A ti nisi izazivao Cveleta i mene? - upitao je Fran.
Nisam ja nikada direktno nikoga napadao, nego su oni meni. Smatram da si se ogrešio o Teodoru, ali to je tvoja stvar - rekao je Car.
Mpožda se ona ogrešila o mene, kada je rekla Milici da joj se ja nisam sviđao - uskočio je Fran.
Ti si igrao igru i sa Aleksandrom, kada je patila za mnom, a ti je zavlačio. Tvoj i moj konflikt je bio oko kreveta i tada smo imali konflikt jedini put. Bio si nezadovoljan kada se Mina okrenula ka meni, jedina tvoja averzija prema meni je Paula, i naš dobar odnos koji si joj zamerao. Paula je tebi dobacivala a ja sam joj skrentao pažnju da to ne radi. Što se tiče Mine, ona je otkopavala neke rane koje su se dešavale, a nije to trebala da radi. Ti si Pauli zamerao druženje sa mnom, a tvojoj devojci (Mini) ne zameraš sukobe sa bivšim momkom, i provociranje - rekao je Car

Foto: TV Pink Printscreen

Da ti objasnim ja verujem Mini, a Pauli nisam, i razlog je očigledan, a ti pričaš kao da je Paula već tvoja devojka, a nije - dodao je Fran.
Pa da, a što se tiče tvoje podele, ti nisi navikao da daješ Pauli novac, jer si ti samo uzimao od nje. živeo na njen račun i uzživao. Kada si delio meni, Moniki i Pauli, a rekao si vi ste šatro moji, a kada smo se upoznali rekao si da bi se mi trebali družiti, a ništa od toga. Zašto ti imaš averziju prema meni? - rekao je Car.
A kako si ti moj kada si mi se mešao u vezu sa njom? - upitao je Fran.
Ti si se meni umešao u odnos sa Aleksandrom, Minom - rekao je Car.
Pa ti nema poente - rekao je Fran.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: N.B.

#Zadruga