AKTUELNO

I Nadicin je miljenik.

U toku su nominacije, a red da nominuje i izabere kandidata za izbacivanje, je bio na Jovana Cvijetića Cveleta.

Dva puta sam slao Janjuša u izolaciju, nemam ništa loše da kažem, mislim da je duhovit. Tako i treba da nastavi. Ovaj odnos sa Aleks, mislim da je mogao malo da sačeka sa vezom, jer je govorio da voli Maju. Mislim da je trebao da se drži one priče, da će do kraja lagano da prođe, i da se druži sa Aleks. Sa Majom, znao sam da će da ispolji to iz sebe, da će to proraditi u njima, izolacija je ubrzala, a desilo bi se to i ovako za ova tri meseca. Što se tiče toga, ne mislim da treba da nastaviš taj odnos. Vidim da si iskristalisao prijatelje, da si smanjio druženje. Što se tiče Maje, ja sa njom nemam neki korektan odnos, u poslednje vreme mi se ne sviđa njeno ponašanje. Dobacuje komentare, onda za vreme igre istine kada si se udubila u razgovor sa njima, oni su se smejali, a ti si se meni obratila, a ne njima. U suštini, iz tog razloga, šaljem Maju u izolaciju - govorio je Cvele.

Foto: TV Pink Printscreen

Maja je neko ko je imao puno grešaka ovde. Ali ona je mnogo dobar čovek. Janjuš i ja smo imali greške, on se meni izvinio, i sad smo dosta bolji nego ranije. Maja mi je draža, pa ostavljam nju - pričala je Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Volim što se Janjuš malo restartovao, postavio se na svoje mesto, a ova mala maza, dete koje je rođeno pod staklenim zvonom, i opet joj fali samopouzdanje. Preživećeš, jaka si. Što se tiče njihovog odnosa, ne zanima me. Maju ću poslati, ostaviću Janjuša, on mi je ortak - rekla je Nadica.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: I.P.

#Zadruga