AKTUELNO

Bliži im se presuda.

Miljana Kulić se javila za reč, pa odmah na početku provocirala Stefana Karića.

Što se tiče ove tužbe, slažem se sa Lepim Mićom, sve je u pravu za Natašu, ja sam komentarisala to. One imaju pravo da rade šta hoće, a Stefan zna šta hoće. Žao mi je Jovane, ovde velika većina nju mrzi. Ako je veza dovoljno jaka, ne mogu one da utiču na krah vaše ljubavi. Smatram da je Karić naivan, smatram da je greška što te nije obavestio za ono što se desilo. Gospodin je seljak, ja mislim da treba otac da ga poduči, pošto je pametniji od njega, a on je povodljiv i kučence. I ove sezone ćeš biti naš rumenko. Iživljava se nad ovom devojkom. Uhođenje je jedno od krivičnih dela, ali ste misice u rijalitiju. Budi dostojanstvena, ovo je igra, budi pametna, nemoj da se ponižavaš. Na njihov nivo nemoj da se spuštaš. - govorila je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovde Ermina i Nataša su već priznale svoju krivicu. Veza Stefana i Jovane me ne interesuje, samo razlog njihovih namera što su to uradile. Vrlo loše namere i kvarne su u pitanju. Težina njihovih postupaka je upitna, jer se nizom primera dokazalo da mnogi nisu istiniti, ni ozbiljni. Govori se o velikoj netrpeljivosti, lošim potezima, i totalno destruktivni za sve. Ono što ostane posle rijalitija, je veliki probelm, a to je slika koja ti ostane kod naroda. Nataša je iznela da nije videla svojim očima, niti čula, samo je zapisala, ali na ružan način - rekao je Đedović, pa odustao od izlaganja zbog upadanja u reč.

Foto: TV Pink Printscreen

Apsolutno se slažem i mislim da su krive. Meni nije normalno da ovde budemo drugari, i da svesno radimo neke stvari. Ja se družim sa Stefanom, i delim mišljenja sa njim, ali mu ne namećem svoje. Erminu volim, ali neke stvari ne podržavam. Ona je sa njim dobra, ali ne možeš da mu to radiš. A Natašu tek ne razumem, ona je prva bila zaljubljena u njega, na kraju je još veće sra*e napravila. Oni između sebe imaju više lični konflikt. Ermini sam i sinoć zamerila i Nataši, jer meni to nije normalno. Očekujem neočekivano sad od svakoga - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: I.P.

#Zadruga