AKTUELNO

Bliži mu se susret.

U toku je emisija "Pitanja gledalaca", a sledeće pitanje koje su gledaoci postavili, bilo je upućeno Jovani Ljubisavljević.

Da li se osećaš postiđeno, jer si ovde pokazala da te je tako lako nagovoriti na se*s?
Ja znam kako funkcionišem u emotivnim odnosima, i da sam osetila veliku ljubav, da nisam videla neke stvari sa njim, ne bih se ni prepustila. Ne osećam se postiđenom jer volim Stefana, srećna sam i zaljubljena - rekla je Jovana.

Foto: TV Pink Printscreen

Je l' te nije sramota da zbog laži bacaš ljagu na Milicu Kemez? - bilo je pitanje za Cara.
Nisam nikom pričao da smo se dopisivali, nikad nisam govorio da sam imao nešto sa njom. Ja ću reći Marku za par dana, pa nek pročitaju za par dana - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li su ti uspomene pokazale šta jeste ljubav, a šta to nije? Pa si odjednom okrenuo ploču i počeo da pričaš istinu? - bilo je pitanje za Ša.
Prvo, znao sam da je to hipotetički ustvari istina. Video sam vezu moju i Ivaninu, kako je sve funkcionisalo. Nisu slike ni mogle da prikažu kako je zapravo bilo. Onda sam video Taru i njenu izjavu, sliku sa drugim momkom, što je katastrofa. S jedne strane imam jednu osobu koja me je poštovala, nikad me nije vređala i udarala na komplekse, čak je uvek nalazila načina da me motiviše. A s druge strane imam osobu kojoj sam se predao sto posto. Dokazao sam na sve načine da je volim, a za uzvrat sam dobio poniženje. Sa moje strane sam dokazao da volim, Tara me ne voli, da me voli, bila bi tu, posvećena, ne bi izlazila i stavljala slike. To nije ljubav - pričao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam mu rekao, ljubav je lepa, ostalo je sve go ku*ac. On ume da zbrka termine, ovo je bila zaljubljenost, a ljubav je nešto drugo. Ljubav nije šamaranje, vređanje.. Sve će mu biti jasno kada pogleda u oči obe osobe, tačno šta je i kako je - pričao je Đedović.
Šta će se desiti ako Tara poželi da ti se vrati? - pitao ga je Milan.
S jedne strane bih jako voleo, a s druge strane, ne znam koje opravdanje da smisli da opravda sve ovo ovde što se dešavalo, a više ono napolju. Nekako mi je ta njena izjava, ono što mi ne da...Sve je ovo nagađanje, ja tako trenutno mislim. Mene ubija ono 'samo nek se plaća' - odgovorio je reper.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: I.P.

#Zadruga