AKTUELNO

Na Sanji i Maji se zalomilo.

Podela budžeta se bližila kraju, a Vladimir Tomović je sledeći budžet dodelio Moniki Horvat.

Nikada nisam od nje doživeo uvredu. Monika, dobra si prema meni, trudim se i ja. Imao sam par kritika od tebe, a ja imam za tvoj odnos sa Matorom. Ne dopada mi se tvoj rijaliti, ali naš odnos mi se dopada. Tvoj odnos sa Matorom i Carem mi se ne sviđa. Dičiš se diplomom stomatologa, ali često moraš da povedeš računa i da se izražavaš tako. Reći nekom da je greška prirode, pljuješ i na sebe, iako si bila kratko sa njom. Za jedno lepo izvini, nikada nije kasno - govorio je Tomović.

Foto: TV Pink Printscreen

Mali budžet Sanji. Nadam se da te nisam uvredio, naš odnos nije za mali budžet, ali ostala si među poslednjima. Ogrešio se jesam, jer imamo zdrav odnos. Tvoj rijaliti od trenutka ulaska sa Anđelom u vezu prihvatam, sve pre toga ću da zanemarim, treba da te sramota. Ti si u odnosu sa njim bila čista. Žalim ti da nađeš neki miran brod. Vidim da imaš utočište kod Nadice, vidim da te voli iskreno - rekao je Vladimir.

Foto: TV Pink Printscreen

Mali budžet i za Maju Marković. Nije to za naš odnos. Primetio sam da si postala malo slaba i na boravak ovde, i na Alena i na svoje dete. Ja neću da komentarišem, video sam tugu kod tebe. Danas se zalomilo i na tebi i na Sanji - rekao je Tomović.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u videu ispod teksta.

Autor: I.P.

#Zadruga