AKTUELNO

Ćutali su i slušali.

Vladimir Tomović žestoko započeo je svoju podelu budžeta, pa iznosio i svoje mišljenje o svakom pojedinačno. Sledeća dva mala budžeta je dao Tari Simov i Nenadu Aleksiću Ša.

Prvo Tari da kažem. Promenilo se mišljenje o njoj, mislim da to nije Tara koju sam ja upoznao. To je Tara koja se ne smeje. Treba da budeš u odnosu koji te čini srećnom. Meni je žao, jer si pogazila svoje reči, kad si napadala devojke koje su bile u istoj situaciji. Ti gore izgledaš sad nego pre veze. Ti si sada priznata devojka, ali nisi srećna. Pred tobom je život, mnogo toga se u tebi akumuliralo ružno. Ako već ne možeš nazad, onda bar budi srećna. Znaj da te ne mrzim - govorio je Tomovič.

Foto: TV Pink Printscreen

Kada je Nenad u pitanju, ne želim da produbljujem konflikt. Sve si mi rekao, ja sam preživeo. I ti si, ali od reči ne može niko da pogine. O tebi, sa početka, kažem sve najbolje, bio si moj drug. Osećao sam da imaš srca. Da li sam bio u zabludi, ne znam, ali se nešto promenilo. Mislim da ćeš da žališ. Ne vređam taj odnos tvoj, ali preveliku si žrtvu poneo. Preveliki teret nosiš, a nisi dobio ništa. Nisi nasmejan, ni vedar, a to je poenta kada ulaziš u nešto novo. Žao mi je što ćemo svi biti svedoci, kako je Nenad na kolenima došao, sa suzama, molio ženu da se vrati. Od srca ti želim da ta žena u sebi pronađe jednu trunku nekadašnje ljubavi - rekao je Vladimir.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u videu ispod teksta.

Autor: I.P.

#Zadruga