AKTUELNO

Nikako da se smire.

Naredno pitanje u večerašnjoj emisiji "Pitanja gledalaca" voditelj Milan Milošević pročitao je Minu Vrbaški.

Da možeš jednog da ostavić u Zadruzi, a ostale da pošalješ kući, koga bi? Anđela, Filipa ili Tomovića? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Posle svega, Anđela - rekla je Mina.
Filipe, šta hoćeš da postigneš time što posle svakog razgovora sa Minom odlaziš kod Vladimira da mu ispričaš svoju verziju priče i tražiš savet od njega, a i sam pričaš da Mina ima emocija prema njemu? - glasilo je pitanje za Cara.
Ne znam šta je ona meni to prenela, da bih ja njemu kontra - govorio je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni su i Mina i Car ispričali svoje verzije, a ako moram da biram, ja verujem Caru - rekao je Tomović.
Ona kaže da ja kažem da sam zaljubljen u nju i da želim da budem sa njom. Ne, to je osoba koju ja volim, želim da budem ispravan. Neke stvari mi zasmetaju. Voleo bih da bude fokusirana na jednu osobu. Ne volim da radim stvari kao što radi sa Tomovićem, Anđelom. Ja je volim, ne stidim se toga - dodao je Car.
On je hteo da pričamo bez bubica. Nemam ništa protiv što se oni druže. Car je rekao da ne može da podnese da me vidi sa drugim muškarcem, da bi svakome razbio glavu, a druži se sa takvim jednim sa kim sam provodila vreme. On se sada pere. On me stalno pita da li mi se neko sviđa. Ja sam mu rekla da neću da ulazim u veze do kraja rijalitija. Rekao je da me sada više voli nego onda. Za Tomovića, nije ga spominjao, ali je rekao da bi otkinuo glavu ljudima sa kojima sam provodila vreme. Tako je ispalo - otkrila je Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se družiš sa čovekom kome bi razbio glavu? - pitao je Đedović.
Nisu u odnosu. Ja osećam prema njoj ljubav, a moja najveća osveta bi bila da ona uđe u vezu. Rekao sam za stolom da bih razbio glavu bilo kome sa kim bi bila - govorio je Car.
Ispalo je kao da si hteo da se pomiriš sa njom - prokomentarisao je Milan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne znam što sam dolazila, znala sam šta će da priča. Iznervirala sam se jer ne mogu da slušam njegove budalaštine. Ja neću da budem sa njim povezivana, moja greška je što sam pričala sa njim bez bubica. On je za mene mrtav, ne znam što sam pričala sa njim. Nisam ga ni volela, on je bio neka moja opsesija. On je moja najveća greška zajedno sa onim od prošle godine, tako da... Više ne pravim greške. Mislila sam da ima još neke informacije da mi kaže, završila sam, smara me ovo - dodala je Mina.
Ovo je treći put da pričamo bez bubica od kada se vratila. Pre nego što smo otišli tamo, ja sam rekao da će to biti poslednji razgovor. Pre neki dan su mi preneli da moja porodica ne želi da imam ni prijateljski odnos sa Minom, kao što imam sada. Sestra mi je u šestom mesecu trudnoće, ne želi stresove - rekao je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.