AKTUELNO

Otkrila šokatne detalje!

Bivša zadrugarka Ivana Marinković još tokom učešća u najgledanijem rijalitiju Zadruga 4 ispričala je svoju potresnu životnu priču o odrastanju sa babom i oćuhom, koji je nije podržavali. Kako je tada rekla, osećala se kao da ne pripada u toj porodici, te je sa svojom majkom Marijanom napustila tu kuću.

Po izlasku, Ivana je smogla snage i ispričala detalje koje je u Zadruzi prećutala, verovatno plašeći se osude naroda i zadrugara.

Naime,njen očuh, ali i dva strica, su bili u zatvoru, te je o njoj i njenom mlađem bratu, brinula celog života njena majka, ali je došao period, kada je i ona morala da otputuje u Švajcarsku da radi, te je Ivana sa svojim mlađim bratom ostala da živi sa svojim očuhom, i njegovom porodicom, kada je i doživela pakao u životu.

Foto: TV Pink Printscreen

Marinkovićeva je rekla da je njen očuh navodno u oglasima video da se traži devojka za zadovoljavanje muškaraca, te je majka očuha htela bivšu zadrugarku da 'pošalje' na taj oglas.

Moji su se razveli kada sam imala tri godine, ja sam bila sa mamom kod babe i dede, pa se mama preudala, to je ta porodica gde sam ja imala probleme - počela je Ivana i dodala:
Kada sam imala 11 godina, mama je otišla u Švajcarsku da radi, tad su oni još bili zajedno i tada su krenuli ti problemi. Bila je jedna ta situacija, kada sam se vratila iz škole i kada sam sela da jedem, tamo u toj kući mi je uvek bilo jako neprijatno da jedem, jer su mi brojali svaki zalogaj.

Foto: TV Pink Printscreen

Kad sam se vratila i sela da jedem, očuh je čitao neke oglase za posao, pročitao je taj oglas za momke, muškarce kojima trebaju devojke za zadovoljavanje, njegova majka, moja baba mi je rekla da idem tamo i da radim to, a kada sam joj ja rekla da to nije normalno što ona traži i da ima unuku, koja je samo dve godine starija od mene, kada sam je pitala što to njoj ne kaže, ona mi je rekla: 'Dobro se zna ko je ko, i ko je šta!'- ispričala je Ivana sa knedlom u grlu.

Sve ovo joj je izgledalo strašno, te je odmah pozvala svoju majku i pokupila sve stvari. Pošto joj je rođeni deka živeo u blizini, odsela je kod njega.

Foto: TV Pink Printscreen

U nastavku se podsetite kako je Ivana pričala u Zadruzi o svim detaljima iz života.

Autor: B.R.

#Ivana Marinković