AKTUELNO

Servira osvetu?

Nakon što je Rialda Karahasanović saznala da je ovonedeljni vođa, došla je i do prvog zadatka Velikog šefa! U toku je raspodela budžeta.

Foto: TV Pink Printscreen

Prvo bih htela da se zahvalim Đoletu, nisam ovo očekivala jer mi smo bili pre u jako lošim odnosima, ali pri kraju sada u poslednje vreme smo bili jako dobri! Čula sam da su bile ovde neke debate, ali o tome ćemo večeras! Krećem sa malim i prvi ide Jovani! Do petka uveče bi dobila veliki, ali u većini slučajeva biraš da budeš dvolična, ja sam tebe poštovala ali u nekim momentima znaš da me potkačiš. Posle naše svađe sam pričala sa tobom, i kada ti neko kaže nešto ti prevrćeš očima. Mislim da će Jovana vremenom da se pokaže kakva je osoba - rekla je Rialda.

Foto: TV Pink Printscreen

Vladimir mali, neko sa kim sam se družila na početku, a Kenan je video napolju gde sam se ja grlila sa njim i zamerio jer me je valjda uhvatio za d*pe, ali smo nakon toga razgovarali! Ja sam mu bila iskren prijatelj, i dan danas kada se upecam na tvoje prozivke i udaraš gde sam najtanja, ja ne mogu da ti zamerim jer ja kad nekoga zavolim, zavolim ga - objasnila je Rialda.
Sandra, veliki budžet jer je moj najveći prijatelj i ja znam da sam iskrena prema njoj kao i ona prema meni, ali imamo odnos kao mačka i miš, ali sam ja glasnija! Neki misle da radimo nešto na silu, ali mi radimo kako hoćemo i niste uspeli da poljuljate to, a mi ćemo nastaviti da se družimo - rekla je Rialda.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga