AKTUELNO

Nije joj bilo jasno.

Za crnim stolom se i dalje polemiše oko izbora za najgluplju osobu u Beloj kući, a sledeća na redu da glasa je bila Nataša Radan.

Ja ću navesti Janjuša, Matoru, a Aleks neću navoditi, ona svakako ima glupe postupke. Navešću i Maju. Oni se svađaju oiko nekih stvari, ali koliko god da se vole, prešli su preko nekih stvari, pa on nema potrebe da joj stalno prebacuje to što je uradila. Ona je glupa jer ide od čoveka do čoveka, i pita šta da radi, a ni ona nema ispravne postupke. Onda otrči za Janjušem i posle se jašu. Matora je neko koga volim stvarno, ove sezone sam joj sve oprostila jer je poznajem. Jeste se pogubila, ali je dobar čovek i prijatelj. Volim je, ali dobar i budala - dva brata rođena. Navodim na kraju Janjuša, Matoru i Minu - rekla je Nataša.

Foto: TV Pink Printscreen

Slažem se sa Anom da sam glupa, jer oprostim mnogo ljudima. Fascinirana sam Rialdinim izlaganjem, jer sam se pronašla. Verovala sam u ljubav, izgubila samopouzdanje, ali sam izašla iz toga, pa ima posledica. Okrenula bih se Pauli, ona je najviše navođena, ali ne treba svaki put nju da navedemo zbog tog postupka. Je l' se kaješ zbog toga? Možemo da promenimo tu ploču. Maja mi je najgluplja osoba u celoj kući, moja drugarica. Malopre je rekla da neće imati odnose sa njim, sad se ponovo grli, trči za njim. Moje tri osobe su Filip, Aleks i Neca, ali morala sam da kažem za Maju - govorila je Dragana.
Navedeš konkretne stvari, zašto je Neca glup? Gore stvari sam uradio ja, Tara,... A šta je on uradio? - pitao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Neću da navodim Taru i Ša, imam pravo. Aleksandra se izgubila, mislila sam da je folirant, ali vidim da je glupa. Zaigrala se, a za Necu užasne stvari. Danas mi je priznao da je sve isfolirao, ovde ga ne shvataju ozbiljno, ponižavaju ga, omalovažavaju. To je toliko glupo - rekla je Dragana.

Foto: TV Pink Printscreen

Složio bih se sa Đedovićem, glupa osoba ne vidi svoje glupe postupke. Ja smtaram da imam takve postupke, ali nisam glup. Kažem da iza svakog svog lošeg postupka stojim i kajem se. To ne može da se promeni. Prva osoba za mene je Aleksandra. Ti nikako da vidiš to, tvoje izjave ispadaju smešne, ne bi trebalo da dozvoliš sebi. Mislim da znaš šta radiš. Druga osoba je Filip, baš zbog toga što ne poštuje pravila, ide u svoju nekorist, ne vidi svoje greške. Sanja je ispala glupa isto prema Matoroj, ona je treća osoba - govorio je Neca.

Detaljnije u nastavku.

Autor: I.P.

#Zadruga