AKTUELNO

Oni su samo ćutali.

U toku je komentarisanje, ali i biranje najboljeg nastupa na Zadrugoviziji. Sam izbor iznedrio je dosta rasprava, kako su pojedini istakli, zbog sujete. Međutim, zadrugari su se, nakon silnih rasprava, konačno vratili na zadatak koji su dobili od Velikog šefa. Naredni zadrugar koji je imao priliku da da svoje mišljenje, bila je Dragana Mitrović.

Kristijan je najbolji šoumen, glasam za njihovu grupu - rekla je Dragana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja bih da pohvalim svoju ekipu, pre svega. Ja sam zadovoljan sobom, i hvala svima. Matora i Bora su bili nikad bolji, Matora je bila naša crna sestra. Tomović je bio hrabar, Nikola je dobio zahteve na Instagramu sigurno. Pohvalio bih Sandru Rešić, bila je najbolja do sada. Rialda mislim da može još bolje. Iznenadila me Mina pevački. Od Paule sam očekivao više, to što ovde radi, može i na bini. Nadežda je juče bila malo pogubljena, a mislim da ona ima iskustva i da sebi neke stvari ne može da dozvoli - dodao je Mišel.
Mišel, moraš da znaš da svi pevači imaju loše dane, pogotovo žene - rekla je Rialda.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam pevao i sa 40 temperaturom. Tu nema loših i dobrih dana. Želim da pohvalim sve ostale, a samo da dodam da sam Kristijanu zamerio što je rekao da sam egoista. Smatram da oni to ne treba da iznose, jer ja sa njima delim poslednji zalogaj. Ja neću biti egoista, i mislim da su oni trebali da odnesu pobedu - objasnio je Mišel.
Što se tiče Zadrugovizije, smatram da se nismo dovoljno potrudili. Što se tiče nastupa, ja nisam videla bolji nastup od Bore, Matore i Mišela. Mislim da smo i mi trebali bolje da prođemo, i da imamo više poena. Pohvalila bih misicu i Rialdu, a ona je moj izbor, zbog emocije - rekla je Kemezova.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: D.B.

#Zadruga