AKTUELNO

Niko ovo nije očekivao.

U toku su nominacije u Beloj kući. Zadrugari će birati između Jovane Ljubisavljević i Vladimira Tomovića. Sledeći koji nominuje je Nadica Zeljković.

Foto: TV Pink Printscreen

Jocika, misice, lisice. Malo si se pogubila, zameram ti što si psovala Tomovićevu majku. Moraš drugačije da se boriš za sebe, a ne da pričaš u bradu i na kraju da psuješ i vređaš. Kažem ti sve iskreno. Nekad mi deluješ divno, čisto, a nekad me iznenadiš baš. Kao zadrugar si mi okej, ali to što si mu rekla mi je baš strašno. Što se tiče Vladimira bio mi je sjajan, pa najodvratniji od svih. Za mene si nepoznata materija, oduševljena sam tvojim poštovanjem, vaspitanjem i stavovima. Nominujem Jovanu - rekla je Nadica.

Foto: TV Pink Printscreen

Vlada i ja smo jako korektni, dobri smo, poštujemo se. Ne volim te njegove rijaliti igrice. Jovana je meni pravi prijatelj ovde, a malo ih je ovde, pa zato šaljem Vladimira - nominovala je Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Vladimir i ja smo u korektnom odnosu, daje mi dobre savete, roditelji su mi rekli da se izvinim njemu i da budem sa njim u komunikaciji. Jovana je osuđena za mnoge stvari koje nisu istina. Ja nju volim i cenim. Ostaviću nju, a nominujem Vladimira - rekao je Neca.

Detaljnije u nastavku teksta. 

Autor: N.B.

#Zadruga