AKTUELNO

Ovo niko nije očekivao!

Kao i svakog ponedeljka veče u Zadrugu je ušao voditelj Milan Milošević. On je došao da razgovara sa zadrugarima o podeli budžeta novog vođe Kenana Tahirovića, ali i zbog emsija "Izbor potrčka" i "Pretres nedelje".

Foto: Pink.rs/Jelena Simonović

Na samom početku emisije o podeli bužeta Milan je dao reč Nadici Zeljković. Nadica je otkrila da je i očekivala ovakuv podelu ali da ju je zabolela Kenanova rečenica da je ona njegova majka da bi je se odrekao. Naime, Kenan je Nadici zamerio što je stavila Taru Simov ispred devojke koja je upropastila brak njenoj ćerki Kiji Kockar. Nadici je to teško palo, pa se pravdala zadrugarima da je prošlost ostavila iza sebe, a onda je ispričala da je Kija u svojoj knjizi napisala da je njena majka (Nadica) trpela zlostavljanje od strane njenog oca i opisala celu situaciju kada se to i kako desilo.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon Nadice, ustao je i Vladimir Tomović koji je izjavio da Kenana treba da bude sramota, što je rekao da bi se odrekao majke zbog jedne rečenice. Tomović je nakon toga ušao u sukob sa Rialdom Karahasanović, koja je branila svog dečka, a ona je otkrila da je za nju Tomović nula od čoveka. Njih dvoje su nastavili sukob nakon toga gde su pale žestoke uvrede.

Foto: TV Pink Printscreen

Usledio je komentar Marka Đedovića na celu priču pa je on otkrio da je isuviše fin prema Nadici jer je poštuje kao majku, a da nema toga bilo bi žestokih komentara. Đedović smatra da Nadica zbog ličnog sukoba sa Tarom pere celu priču koju je Kija imala u Zadruzi 1. Takođe, Đedović je priznao da nekada ne može da sluša Zeljkovićevu i da bi joj rado tada nabio čarape u usta.

Foto: TV Pink Printscreen

Usledio je komentar na podelu budžeta Nenada Aleksića Ša koji je najavio da će svakom vođi koji mu da mali budžet krasti hranu. Naime, Ša se ljuti na zadrugare jer mu daju budžet zbog njegovog odnosa sa Tarom Simov, a ne zbog onoga ko je on. On sebe konstantno uzdiže u nebo, govori kako je on najbitniji, kako je on zvezda, a sve vreme ponižava ostale zadrugare, što mu je zamerila Rialda Karahasnović koja je pred svima repera nazvala lažovom iz prostog razloga što je on sve vreme poricao neke stvari koje su na kraju ispale istinite.

Foto: TV Pink Printscreen

Voditelj Milan Milošević je nakon komentara zadrugara saopštio koga je publika izabrale za najumišljenije osobe. Na trećem mestu je bio Filip Car koji je otkrio da se promenio od kako se druži sa Vladimirom Tomovićem.

Foto: TV Pink Printscreen

Na drugom mestu je bio Vladimir Tomović. On je priznao da ima dozu umišljenosti jer kako on sam kaže pametniji je od drugih zadruagra i jer ipak je u rijalitiju. Nakon toga, mnogi zadrugari su rekli da tu ima delimično isitne, a sve to pogledajte u videu ispod.

Po mišljenju gledalaca, na prvom mestu u izboru za najumišljenijeg zadrugara našla se Jovana Ljubisavljević. Ona je otkrila da je gora napolju, ali većina zadrugara, pogotovo Marko Janjušević Janjuš misli da je ona od kako je u vezi sa Stefanom Karićem još umišljenija, i sve vreme gleda sve sa visine.

Foto: TV Pink Printscreen

Usledio je Izbor potrčka, pa je ovonedeljni vođa, Kenan Tahirović ustao i odmah rekao da su potrčci Sanja Stanković i Filip Car. Njih dvoje nisu imali ništa protiv jer su već bili u izolaciji, a njih dvoje se baš druže.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon toga, Kenan je izabrao svoju omiljenu osobu što je po očekivanju mnogih bila njegova devojka Rialda Karahasanović.

Najomiljenija ličnost je Rialda, omiljenije nema - rekao je Kenan

Sukob Nadice Zeljković i Tare Simov i Nenada Aleksića Ša bio je prva na pretresu nedelje. Naime Tara je prva ustala i rekla da nije htela da meša Nadicinu ćerku Kiju u njihov sukob, pa je otkrila da je najveći pronblem starije zadruagrke što u njoj vidi sebe i njenu aferu sa oženjenim čovekom.

Foto: TV Pink Printscreen

Nizali su se komentari Marka Đedovića i Sandre Rešić koji ne shvataju što se Nadica meša u odnos Tare i Ša. Nakon njih ustao je Nenad Aleksić Ša i šokirao sve svojim izlaganjem :

Nadica me i fizički podseća na moju Ljilju, toliko me podseća na majku. Uvek se borila i za brata i za mene. Ja sam kreten i borim se protiv toga, ne mogu da pobegnem od sebe. Nalazim i opravdanja za njene reči, na neki grublji način je želela da mi objasni. Jako mi je žao što sam uvredio nju i njenu porodicu... Može svako da mi kaže šta hoće, ali ja znam šta osećam - komentarisao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon ovog komentara, Vladimir Tomović je ustao i pohvalio Ša što se pokajao i što je pustio suzu kada je pričao o Nadici i njegovoj majci Ljilji. On je takođe otkrio da pojedini zadrugari namerno spletkare da bi se igrali rijalitija. Tomović je savetovao repera da se smiri jer je baš bio uznemiren.

U jednom momentu došlo je do sukoba Tare i Ša. Naime, Tara ne želi da se Ša druži sa ljudima koji su protiv njihove veze, jer se plaši d aće je on ostaviti u jednom momentu jer će ih poslušati. To je demantovala Rialda Karahasnović koja je rekla da njih reper nije poslušao kada su mu pričali da se skloni od Tare. Nadica Zeljković je nakon toga otkrila da oni ne treba da se plaše njenih komentara jer ako im je ona najveći problem onda oni nemaju problem. Takođe, Nadica je otkrila da njima niko nije potreban za svađu jer se oni uvek sami posvađaju, Nadica je inače i pohvalila Ša jer se pokazao jako i srčano kada je iznosio svoje mišljenje.

Foto: TV Pink Printscreen

Naredna tema na pretresu bila je veza Paule Hublin i Vladimira Tomovića. Naime voditelj je upitao Paula sa kim joj Tomović brani da se druži. Ona je to porekla i rekla da je jedni problem bio Neca Tiktoker. Tomović je nakon toga ustao i rekao da Paula i dalje pije iz šolje na kojoj su ona i Fran Pujas, i što se njega tiče Paula može i da se uda za Frana nakon što je ona izjavila da bi joj Pujas oprostio i njega.

Foto: TV Pink Printscreen

Pujas je to negirao, i rekao da nema šanse da se ikada više pomiri sa Paulom. Nakon toga su se nizali kometari zadrugara koji su konstatovali da Paula izgleda nesrećno od kako je sa Tomovićem, pa je Aleksandra Nikolić rekla da ne veruje da joj je Vladimir zabranio druženje sa njima, ali da Paula nije ona stara nije.

Foto: TV Pink Printscreen

Fran nije stao sa komentarisanjem, pa je nakon ovoga otkrio da Paula krije majicu koju joj je dao Anđelo Ranković, on se zahvalio Tomoviću što mu je ispao prijatelj i što ga je sklonio od Paule. Zadrugari su ubeđeni da će Paula hteti da se vrati Franu kada je Tomović ostavi.

Foto: TV Pink Printscreen

Naredna tema bila je odnos Nataše Radan i Anđela Rankovića koji je otkrio da mu prija druženje sa Natašom i da mu je tako lakše jer nema svađa i ljuboomornih scena, što si zadruagri potvrdili. Takođe dovelo se pitanje odnosa Sandre Rešić i Anđela koji su komentarisali da su drugari, čak je Sandra i rekla da je prisniji odnos imala sa Jovanom Tomić Matorom i Vladimirom Tomovićem nego sa Anđelom.

Foto: TV Pink Printscreen

Na pretresu se potegla tema sukoba Rialde Karahasnović i Nenada Lazića. Naime, zadrugarka i njen dečko su se sukobili sa Necom zbog njegovog ponašanja i spletkarenja. Obzirom da je Neca izneo laži što se tiče podel budžeta i komentarisanja da će svi u pabu od sada po nadalje imate mali budžet, što je laž, oni su to zamerili Neci a onda je Kenan otkrio da ga je tiktoker vređao ispred prodavnice. Neca je na više načina pokušao da ponizi ljubavni par, ali u tome nije uspeo.

Foto: TV Pink Printscreen

U nastavku noći dogodilo se nešto neočekivano. Naime, Marko Janjušević Janjuš je odlučio da po drugi put stane na ludi kamen, pa je upitao Aleksandru Nikolić da se uda za njega, na šta je ona pristala.

Foto: TV Pink Printscreen

Njih dvoje su nakon toga otišli u Belu kuću da saopšte zadrugarima šta su odlučili, a Veliki šef je odlučio da ih obraduje pa im je pustio pesme, i u kući je nastalo opštenarodno veselje.

Foto: TV Pink Printscreen

Veselje je trajalo, a Maja Marinković se pridružila zadruagrima u kolu.

Kad smo razveli čoveka, daj da ga i oženimo. Napravismo haos - pričala je Maja dok su zadrugari igrali.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako će teći nastavak rijalitija, i kada će Janjuš i Aleks reći sudbonosno DA, nastavite da pratite na portalu Pink.rs i na TV Pink!

Autor: N.B.

#Zadruga