AKTUELNO

Haos se nastavio!

U toku je emisija "Pretres nedelje sa Milanom" a naredna tema koja se komentariše jeste trudnoća Miljane Kulić. Nakon izlaganja budućeg oca Lazara Čolića Zole, ali i same Miljane, dosta zadrugara imalo je da doda komentar, međutim, onaj kome je voditelj Milan Milošević bila je Jovana Tomić Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Zola, ja sve razume, ti sad hoćeš da daš honorar i sve, ali Lazare, ti si bio dve nedelje u depresiji, i tek kada si saznao da je ona trudna, tada si prišao. da, mi smo večeras ovde gledali Zolu, i komentarisali sve, ali ga to ne demantuje da je takav kakav je. Imamo pravo da sumnjamo u njega zbog svega, Ali, ispada da je sa njom samo zato što je trudna. Ona ima potpuno pravo da se ponaša ovako. Ti si nama dečko odavao da mislimo da tebe boli ku*ac. Svako normalan bi prišao, ljudi imaju se*s za jednu noć, što ti ne bi prihvatio da imaš dete - objansila je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam objasnio zašto! Bilo je situacija! - pravdao se Zola.
Kunem s eu ćerku da je rekao da hoće sa njom, a da se napolju neće oglašavati - vikao je Mića.
Ja imam pravo na svoje mišljenje, a ne verujem! Što nije to rekao meni, nego je našao Kristijana- vikao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Evo zašto ja mislim da on mene ne voli, on nije smeo da me skida kada sma htela da idem, i neće da izađe iz emisije zbog mene, jer nije hteo da ga kaznite. Ja danima gledam Kenana i Rialdu, i pričam mu kako bi volela da me tako gleda - ubacila se Miljana.
Ovde postoji problem, jer ima opcije sa dva smera. Uvek ima čarobnjak Marija Kulić koja će da kaže da se ide na kiretažu, ili da sve bude okej - dodao je Tomović.
Ne, ako ja njemu budem verovala, neće niko ništa moći da me nagovori- objasnila je Kulićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Mozak me zaboleo i glava od ova dva debila. Je l' realno ovo, nije tebe ta trudnoća zatekla, ti nosiš plod, ne nosiš ga bezveze. Sačeja rezultate, treba sama da odlučiš. Ja znam da si nesrećna sa njim, i nadam se da će sve uz stručnu pomoć da se sredi - dodala je Nadica.

Foto: TV Pink Printscreen

Milane, najlakše je da ja odem u Niš, i za dva sata bih sve rešila, ali ajde da vidimo, kako će da mi dokaže sve to - rekla je Miljana.
Koliko puta želi da radi kiretažu ljudi? - nastavljala je Nadica.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja to želim sa njim, ali se plašim ljudi! meni majka plače, ja se smejem, skrenuću, ne pokazujem emocije. ja imam strahove, blokade, imala sam scenu sa Zeljkom dok sam ga ja dojila, moji su ga povratili - pravdala se Kulićeva.
Ona bi se uvek plašila za dete, takva je - pravdao je Zola.

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: D.B.

#Zadruga