AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Nakon video-priloga o odnosu Maje Marinković i Janjuša, voditeljka Dušica Jakovljević zamolila je sestru Bojana Savića, Sanju Blagojević, da otkrije da li se bojala da će pevač napraviti prevaru na javnoj sceni, a zatim i da prokomentariše odnos Maje i Janjuša.

Foto: TV Pink Printscreen

Svake godine se desi neki slučaj (prevare), ali on zna zbog čega je ušao tamo. Nismo brinuli ni ja, ni niko od njegove porodice - govorila je Sanja, pa otkrila šta misli o Maji i Janjušu:
Ne znam šta da mislim o njima, čas se vole, čas se tuku... On je u stanju da moli ženu za oprost, pa posle pet minuta kod Maje u zagrljaju... Mislim da je Maja povređena i da je više inat u pitanju, a on je slab na žene, ne može sebi nikakav cilj da zacrta - dodala je Bojanova sestra.

Foto: TV Pink Printscreen

Interesantan mi je Tomović, on propoveda priču o prijateljstvu, a on je tamo najveći rijaliti igrač! Jeste Maja to sve uradila sa njim iz ljubomore, ali mislim da tu i Tomović "vreba kada". Mišel mi je bio prijatelj, ne znam da li da ga tako više nazovem. Razočarana sam u njega. Mislim da je i Bojan razočaran. Bojan je hteo da bude uz njega, ali imam osećaj da to Mišelu nije odgovaralo... Kasnije sam ukapirala da je takav... Možda sam ga ja idealizovala... Zasmetalo mi je što je rekao da mu Bojan nije prijatelj - istakla je Sanja.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.