AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Naredna takmičarka sa kojom je voditelj Milan Milošević obavio intervju bila je Paula Hublin.

Sve je kao na početku, Fran i ja smo zajedno, ali on kaže da napolju nećemo da budemo, sve dok mu sinoć nisam zapretila svime. Ali dobro, ja nisam ozbiljna, ne bih ga vračala. Pratila bih ga. Juče smo legli, popričali, krenuo je da menja priču. Mislim da spušta loptu - započela je Hublinova.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li je to stvarno tvoja ljubav velika ili navika ili sujeta tvoja? - pitao je Milan.
Ja sam sigurna da je ljubav... Navika... Mislim da je sve zajedno. Ta ženska sujeta, ja nisam bila sujetna kada je bio sa curama drugim, nego tužna. Isto tako, znam da će on biti sa drugima, ali da će se meni javljati i da će mu biti krivo zbog svega. A nervira me što ću ja preći preko toga. A on ne može... Ja kao da ga više volim nego što sam ga volela pre. Ja sam mu sve ispričala šta se dešavalo ovde, sve sam mu iskreno rekla. Ja to ni drugaricama ne pričam. Ne znam, rekla sam mu istinu. On meni kaže: "Kako da ja budem sa tobom kad mi nisi ništa rekla, koga štitiš?". Tad sam mu rekla da ću sve da mu ispričam, pa da vidi da li može sa mnom. Ja ću se potruditi da ne radim neke stvari koje mu smetaju. Ako on zna da meni smetaju neke stvari, isto može da se potrudi, nema potrebe za vređanjem. Sve se sazna kad tad - rekla je Paula.

Foto: TV Pink Printscreen

Koliko te je razočarao Bora? Kada je Fran izneo da ga je Milica muvala, Bora je rekao da je mogao da spava sa tobom - pitao je Milan.
Bora me je razočarao još pre par meseci. Ja njega nikad nisam uvredila, jednom smo se posvađali kada me je uvredio. U više navrata me je izvređao i svašta rekao, podbode, svašta kaže... Milica nije krivo za njegovo ponašanje, nego on. Ko ga je terao da radi te stvari? Milica utiče na njegovo ponašanje malo, jeste malo teža osoba, ne zna kada treba da se udalji, da spusti loptu. Ja mislim da se on njoj približava jer ima grižu savesti, a onda ga to guši. Činjenica je da je bio kod Mirele. Milica svaki put plače kad se spomene ta tema. To je njena sestra, ona joj je više kriva od Bore. A ja da sam Mirela, ja bih došla kao Kristijan ovde ili bih se oglasila, a ne da ostavljam sestru da pati. Milica nikada neće imati poverenja u sestru i u Boru. Ja nisam za njihovu vezu. Mislim da od te veze nema ništa - rekla je Paula, na krenula o Mini i Caru:
On joj je spomenuo Mišela i Frana. Minine najbliže osobe mu govore da se ona igra sa njim. Ja njega razumem. Prošli put kad su se pomirili, Mina je rekla da se igrala. On ima svako pravo da sumnja. On je zaljubljen u nju, voli je. On je meni uvek govorio da voli Minu. Samo mu je ona u glavi. Njega nervira što ona uvek ustane i priča za momke da je to za nju nešto posebno. On nikada nije rekao da je zaljubljen u Sanju - istakla je Hublinova.

Foto: TV Pink Printscreen

Koliko veruješ Nenadu Aleksiću Ša u sve ovo što priča? - pitao je Milan.
17%. On neće biti ni sa Ivanom, ni sa Tarom. Mislim da ga je Tara prošla. On ne može da bude sam, treba mu neko ko je fizički tu, nas dvoje smo dosta slični što se tiče tih stvari. Kada izađe van, biće blejica, krenuće da mu se javljaju. Ali da voli Ivanu, voli je stvarno. Ali ne kao ženu - istakla je Paula za sam kraj.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.