AKTUELNO

Burno!

Nominacije su u toku, a zadrugari se ove noći odlučuju između Miljane Kulić i Lazara Čolića Zole, koji su ovonedeljni potrčci.

Foto: TV Pink Printscreen

Pa što se tiče ovih nominacija, pošto su mi ukrali cigarete, oni će od strane mojih komentara malo da khm... Ja sam par puta rekla kako mi je žao nekoga, ali to je najgore da nekoga žalite i više to neću da radim! Ne zanima me više ko pije lekove i ko je bolestan, od sada i ja udaram po svima. Što se tiče Miljane, mislim da je neko ko nije imao razloga za depresije i lenjost i bezobrazluk, ako i za uvrede mislim da je neko ko nema kredibilitet da nekoga komentariše, neka prvo pogleda sebe. Ona ne razmišlja šta priča i kada vidi da je neko u kanalu, ona mu skače po kičmi! Kada je ona imala probleme ja sam je branila, a ona mene nije i ona je iskompleksirana i nesrećna, i nikada neće smršati kao što priča jer je zla i pokvarena i dešava joj se ono što je zaslužila u životu, a on je jedini koji hoće da bude sa tobom. Vi samo pričate o parama i ne mogu to da slušam, i nikada se ti nećeš promeniti, idi u neki manastir da se pokaješ! Zola je neko ko je jako dobar i da je trebao da se izdigne, i ne znam da li ovo radi iz koristi, ali ako radiš vidiš kako izlaziš odavde bez dinara, i trebao si da se predstaviš svima kao pravi Zola, a ne sa ovom Mis pigicom koja će smršati 2025. Ja nominujem Miljanu - rekla je Milica.
Počeću od Zole, ja imam za njega da kažem da je super i da me je oduševio, i kako se ophodi prema svima čista desetka. Miljana je neko koga ja poznajem jako dugo, mi smo se izmirili, ali iz sezone u sezonu se ponavlja isto i zameram joj što mi stalno spominje suprugu, zbog koje znam da budem jako surov! Ja nikada prvi ne napadam, i krivo mi je da se svađam sa njom ali za sada smo okej, ali ona stalno spominje kako ja ne mogu da imam dete, ali ja sam zdrav i imaću a meni je drago što ona ima dete. Stalno mi priča kako ja neću imati ono što ima ona, a ona nikada neće imati ono što imam ja - zdravu porodicu, a, moj brat ima decu i oni su kao moja, koju ona nikada neće upoznati. Ja nominujem Miljanu - rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne mogu da ostanem imuna, ja sam samo komentarisala kako mu je žena bila ovde i komentarisala sam da je bio sa Draganom Mitar u Zadruzi, ali nikada nisam spominjala u negativnom kontekstu. Ja nikada nisam rekla da on ne može da ima decu, i ja ne bih dirala u to. ja nikada to ne bih rekla, on je mene napao i vređao me je, i ja više ne praštam ništa i sve što mogu da iskoristim ja ću to i da uradim, a ja sam samo komentarisala kako sam ja postigla mnogo više od njega, ja imam belog anđela, žuto pile, žuti šećer a to je moj sin, a ostvarila sam svašta za svoje godine- rekla je Miljana.
Miksi je meni ponovila da neće da spominje moju ženu i izvinila se, a to što je spominjala da ja ne mogu da imam decu i ovde ja sam sam svoj vuk i nemam čopor ovde, i ona ima čopor i zoološki vrt u glavi i ona mi stalno spominje kako ne mogu dete da imam, i stalno udara na to, jer je oskrnavljena od Boga, izvukli smo šta smo hteli. Ona kada nije u pravu, ona spominje porodice i vređa najniže - rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga