AKTUELNO

Sve je poricala!

U toku su nominacije, a zadrugari večeras biraju između Miljane Kulić i Mišela Gvozdenovića, a sledeća je nominovala Jovana Ljubisavljević.

Ne mogu da nazovem nijednu situaciju konfliktnom, pogotovo sa Mišelom, on je kulturan. Što se tiče Miljane, to veče kad sam sedela ovde, nisam znala kako da reagujem. Nisam nikad videla da neko može da moli Boga da nekome majka pogine - rekla je Jovana.
Bože sačuvaj, nikada - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Mišel i ja smo se družili od prvog dana, bili smo zajednoi u pabu. Mislim da se ovde ti i Kenanpokazali kao najbolji ovde momci. Smešno je to što te ponižava Filip, mislim da i te kako vrediš. Ti i ja smo super, zbližili smo se u poslednje vreme, jer zajedno jedemo i pušimo cigare. Zadrugari komentarišu da se mi muvamo, ali mi znamo da nije - rekla je Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Miljana, mislim da dosta grešiš, ne treba da kuneš nečije roditelje. Kad god sam ti nešto tražila, dala si mi, bila si uvek korektna prema meni. Treba malo da razmisliš sama sa sobom, imaš dobru dušu, ali mislim da neke stvari koje radiš su odvratne. Meni je jako teško za glasanje, ali sad ću poslati Miljanu - nastavila je Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: I.P.

#Zadruga